„Small Planet Airlines“ manevrai sutrikdė ir kelionę į Barseloną

Apie 180 keleivių į Turkiją ryte nenuskraidinusi aviakompanija „Small Planet Airlines“ žinią apie savo planus išplatino tik šeštadienį po vidurdienio. Bendrovės atstovė Viktorija Fabijonaitė pranešė, kad keleiviai į Turkijos kurortą turėtų išskristi 22 valandą. Tačiau dalis suirzusių keliautojų abejoja, ar „Small Planet Airlines“ pažadą išpildys ir jau grasina teismais.

Paskutinę vasaros dieną susijaukė „Small Planet Airlines“ keleivių planai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Paskutinę vasaros dieną susijaukė „Small Planet Airlines“ keleivių planai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Artūras Pučėta

2013-08-31 15:16, atnaujinta 2018-03-01 15:31

Keleiviai renka ir tikrina įvairią informaciją ir spėlioja, kodėl jie buvo palikti Vilniaus oro uoste.

„Skrydžio organizatoriai galėjo iš anksto paskelbti apie nesklandumus, tada būtume kitaip planavę savo laiką. O dabar atvykome į Vilnių nemiegoję, tikėjomės pakilti 5 val. 30 min., bet lėktuvo nebuvo“, - lrytas.lt sakė viena iš keleivių.

Užsakomųjų skrydžių bendrovė „Small Planet Airlines“ informuoja, kad laikantis visų skrydžio saugos reikalavimų ir norminių teisės aktų turėjo atidėti skrydį Vilnius – Antalija, Antalija – Vilnius dėl pastebėtų lėktuvo skrydžių saugos trūkumų Vilniaus oro uoste.

V.Fabijonaitė teigia, kad šiam skrydžiui įvykdyti „Small Planet Airlines“ atskraidina savo orlaivį iš Lenkijos ir jau 22 val. keleiviai turėtų išskristi į Turkijos kurortą.

„Įdomu, ar bendrovė šįsyk nemeluoja, ar mūsų neapgaus“, - pyktį ir abejones lieja į Turkiją pirmą kartą gyvenime skrendantis Lukas.

„Small Planet Airlines“ atstovai tikina, kad jie nuoširdžiai apgailestauja bei atsiprašo keleivių už šiuo metu patiriamus nepatogumus.

„Susidarius tokiai situacijai bei suprasdami, kiek nepatogumų tai sukelia keleiviams, „Small Planet Airlines“ daro viską, kad keleiviais būtų pasirūpinta: keleiviams buvo suteikti trys maitinimo kuponai kurių vertė – 15 litų, 25 litų ir dar kartą 25 litų kuponai maistui bei gėrimams įsigyti. Keleiviai buvo išleisti iš steriliosios zonos, o tiems kurie atvykę iš kitų miestų, pasiūlyta apsistoti viešbutyje“, - rašoma bendrovės pranešime.

„Small Planet Airlines“ informuoja, kad dėl minėto užlaikymo vėluos skrydis į Barseloną.

Keleiviai yra iš anksto informuoti apie numatomą 3 valandų vėlavimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.