Vėliavėlių ant automobilių mada baigėsi

Kai Europos krepšinio čempionatas vyko Lietuvoje vos ne ant kiekvieno gatve zujančio automobilio buvo galima pamatyti po vyrų rinktinę palaikančią vėliavėlę. Su vėliavėlėm važinėjo netgi policijos ekipažai ir troleibusai. Šiemet jų beveik nebeliko. 

Daugiau nuotraukų (1)

Edgaras Savickas

Sep 11, 2013, 5:39 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 7:51 AM

Vėliavėlių pardavėjai galvoja, kad tai buvo tiesiog mada, kur baigėsi. 

Maxima LT“ komunikacijos vadovė Renata Saulytė sakė, kad, nors vėliavėlės vis dar išlieka populiariausiu suvenyru, šiemet jų parduodama ženkliai mažiau.

„2011 m. tai buvo labai madinga - visi norėjo būti patriotais, o dabar didžiausi patriotai perka tarškalus arba šalikus“, – pasakojo ji.

Lukoil“ atstovė Nomeda Baranauskienė sakė taip pat pastebėjusi, kad jų degalinėse vėliavėlių parduodama mažiau, nei ankstesniais metais. Dėl to pirkėjams netgi siūloma akcija „2 už 1 kainą“.

Pirks daugiau, jei pateks į pusfinalį ar finalą

R.Saulytė tikino, kad jeigu Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei čempionate Slovėnijoje tolimesniame etape seksis geriau, tada pirkėjai prekybos centruose daugiau pirks ne tik alaus ir traškučių, bet ir vėliavėlių savo automobiliams.

N.Baranauskienė sutiko su „Maxima LT“ atstovė ir pridėjo, jog net ir pasibaigus vėliavėlių ant automobilių madai, rinktinei laimėjus jų perkama bus daugiau.

Sekite verslo naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.