„Wizz Air“ žada sukrėsti turizmo rinką Lietuvoje

„Wizz Air“ ketina ne tik pigiai skraidinti, bet ir apgyvendinti Lietuvos turistus. Žemų sąnaudų oro linijos trečiadienį Lietuvai  žada pristatyti naujieną, „padarysiančią didelę įtaką Lietuvos aviacijai ir turizmui“. Gerų žinių dar liepą vengrai pažėrė Lenkijos ir Vengrijos rinkose – apie nuo spalio pradžios pristatomą internetinę atostogų kelionių programą „Wizz Tours“.

Gerų žinių dar liepą vengrai pažėrė Lenkijos ir Vengrijos rinkose – apie nuo spalio pradžios pristatomą internetinę atostogų kelionių programą „Wizz Tours“.<br>V.Balkūno nuotr.
Gerų žinių dar liepą vengrai pažėrė Lenkijos ir Vengrijos rinkose – apie nuo spalio pradžios pristatomą internetinę atostogų kelionių programą „Wizz Tours“.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aida Murauskaitė

Sep 17, 2013, 12:05 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 3:14 AM

Kaip anksčiau oro bendrovė skelbė, „Wizz Air“ žengia į atostogų kelionių rinką, taps kelionių agentu internete, orientuosis į šeimų poilsį.

„Wizz Tours“ programa, apimsianti ir 30 tūkst. viešbučių rezervavimo sistemą, startuos lenkų, vengrų ir anglų kalbomis. Liepą „Wizz Air“ žadėjo, kad startavę Lenkijoje ir Vengrijoje vėliau plėsis ir kitose šalyse.

Tarp numatytų „Wizz Air“ esamų ir būsimų poilsių krypčių – Hurgada, Barselona, Burgas Bulgarijoje, Dubajus, Grenoblis, Larnaka, Malta, Tel Avivas.

Kita žinia prasta: nuo spalio pabaigos iš Vilniaus tiesiogiai nebebus pasiekiamas Norvegijos miestas Olesiundas. „Tai yra sezoninė kryptis, todėl žiemą ja neskraidysime, tačiau ji sugrįš vasarą“, – sakė „Wizz Air“ atstovas Danielis De Carvalho.

Jau anksčiau vengrai pranešė, kad būsimą aviacijos žiemos sezoną „Wizz Air“ iš Vilniaus nebeskraidins ir į Norvegijos miestą Trondheimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.