Vežėjų situacija pasienyje pagerėjo, bet krizė nesibaigė

Lietuvos vežėjų situacija Rusijos pasienyje šiek tiek pagerėjo, tačiau ne tiek, kad tai būtų galima pavadinti krizės pabaiga. „Pasikeitusi situacija tiek, kad šiandien greitai gendantys produktai pravežami be eilės“, - žurnalistams sakė premjeras Algirdas Butevičius. „Sunku pasakyti, kiek gali tęstis krizė, nes prognozės įvairios“, - pridūrė jis.

Rusija be patikrinimo praleidžia greitai gendančius produktus.<br>M.Kulbio asociatyvi nuotr.
Rusija be patikrinimo praleidžia greitai gendančius produktus.<br>M.Kulbio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2013, 1:31 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 10:02 PM

Lietuva iki šiol nėra gavusi jokių oficialių paaiškinimų, kodėl Rusija ėmėsi tam tikrų sankcijų prieš lietuvių verslininkus, prekiaujančius su rusais.

Apie tai užsienio reikalų viceministras Rolandas Kriščiūnas, pranešė pirmadienį Vyriausybėje surengtame pasitarime apie Rusijos muitinės taikomą automobilių su lietuviškais numeriais detalų patikrinimą, taip pat apie galimą lietuviškų pieno produktų eksporto į Rusiją stabdymą. praneša „Verslo žinios“.

„Rusijos oficialių paaiškinimų mes kol kas taip ir negavom. Todėl yra galimos tik prielaidos, kodėl buvo imtasi tų veiksmų. Vis dėlto, tikimės sulaukti ir oficialių paaiškinimų“, - sakė viceministras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.