„Air Lituanica“ atnaujino susisiekimą su Miunchenu

Po trejų metų pertraukos vėl tiesioginiu skrydžiu iš Vilniaus galima pasiekti Miuncheną. Nuo šeštadienio, rugsėjo 21 d., „Air Lituanica“ iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto į Vokietijos miesto Miuncheno oro uostą skraidina 3 kartus per savaitę. Miunchenas yra penktoji kompanijos kryptis per tris skrydžių veiklos mėnesius.

„Air Lituanica“ iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto į Vokietijos miesto Miuncheno oro uostą skraidina 3 kartus per savaitę.<br>V.Balkūno nuotr.
„Air Lituanica“ iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto į Vokietijos miesto Miuncheno oro uostą skraidina 3 kartus per savaitę.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2013, 5:50 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:39 PM

„Džiaugiamės, kad „Air Lituanica“ pasirinko Miuncheną viena iš pirmųjų savo krypčių. Esame įsitikinę, jog šis tiesioginis reguliarus susisiekimas su Miunchenu bus sėkmingo mūsų šalies bendradarbiavimo su Lietuva garantas“, – apie naujos krypties atėjimą kalbėjo Miuncheno oro uosto valdybos pirmininkas Michael‘is Kerklohas.

Miuncheno oro uostas yra vartai į Bavarijos regioną ir Alpes. Miunchenas yra svarbus verslo, parodų, konferencijų centras ne tik Vokietijoje, bet ir visoje Europoje. Taip pat šis miestas labai svarbus ieškantiems patogių atostogų slidinėti.

Į Miuncheną bus skraidinama tris kartus per savaitę: antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Lėktuvas iš Vilniaus kils ryte 9 val. 50 min., o iš Miuncheno į Vilnių – 12 val. 10 min. Kelionės trukmė į vieną pusę 2 val.

Skrydžiai bus vykdomi antruoju „Air Lituanica“ orlaiviu „Embraer 175“, kuriame yra 86 vietos. Bilieto kaina iš Vilniaus į Miuncheną – nuo 149 Lt.

Šiuo metu taip pat yra vykdomi „Air Lituanica“ skrydžiai į Briuselį, Amsterdamą, Prahą ir Berlyną. Iki 2015 m. šios oro linijų bendrovės skrydžių žemėlapį sudarys 13-16 maršrutų. Per metus planuojama pervežti po 500-600 tūkst. keleivių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.