„Barclays“ uždarys turto valdymo paslaugas teikiančius padalinius 130 šalių

Didžiosios Britanijos bankas „Barclays Plc“ iki 2016 m. nustos teikti turto valdymo paslaugas maždaug 130-yje šalių ir sumažins šiuose padaliniuose darbuotojų skaičių. Tokių priemonių buvo imtasi siekiant sumažinti finansų institucijos išlaidas ir padidinti pelną, praneša „Reuters“.

Turto valdymo padaliniuose iš viso dirba apie 8000 darbuotojų.<br>„Reuters” nuotr.
Turto valdymo padaliniuose iš viso dirba apie 8000 darbuotojų.<br>„Reuters” nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 26, 2013, 6:05 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:26 PM

„Tai mūsų naujosios strategijos dalis. Stengiamės sumažinti mūsų struktūros sudėtingumą ir didiname konkurencingumą tose srityse, kur galime laimėti“, - kalbėjo „Barclays“ atstovas.

Turto valdymo padaliniuose iš viso dirba apie 8000 darbuotojų, tačiau „Barclays“ atstovas sakė, kad šis skaičius neturėtų labai pakisti, nors kai kurie darbuotojai bus atleisti dėl naujos padalinio struktūros ir pradedamų naudoti naujų technologijų.

Bankas apie pertvarkymo planus paskelbė šių metų balandžio mėnesį. Planuojama, kad „Barclays“ nustos valdyti tų klientų turtą, kurių investicinis kapitalas siekia nuo 100 iki 500 tūkst. svarų. Jiems paslaugas toliau teiks skyrius, konsultuojantis privačius klientus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.