TVF pritarė 1 mlrd. dolerių finansinės paramos Airijai skyrimui

Tarptautinio valiutos fondo (TVF) direktorių taryba trečiadienį pritarė siūlymui skirti Airijai dar vieną finansinės paramos dalį - 1 mlrd. dolerių, - numatytą pagal antikrizinę programą.

Trečiadienį pritarta siūlymui skirti Airijai dar vieną finansinės paramos dalį - 1 mlrd. dolerių, - numatytą pagal antikrizinę programą.<br>„Reuters” nuotr.
Trečiadienį pritarta siūlymui skirti Airijai dar vieną finansinės paramos dalį - 1 mlrd. dolerių, - numatytą pagal antikrizinę programą.<br>„Reuters” nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 26, 2013, 10:44 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:04 PM

Primenama, kad 2010-ųjų pabaigoje Airija buvo priversta priimti 85 mlrd. eurų pagalbą iš TVF ir Europos Sąjungos (ES) mainais į Dublino įsipareigojimą mažinti valstybės išlaidas. Nuo tada Dublinas parengė ir suderino su Europos kreditoriais priemones, leidusias jam vykdyti reformas ir žymiai sumažinti išlaidas.

Šalies vadovybė ne kartą žadėjo, kad iki šių metų pabaigos šalis pasitrauks iš antikrizinės paramos programos ir sugrįš į tarptautines rinkas.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: atakos Charkive ir naujas Rusijos gynybos ministras