„Wizz Air“: „Galime skraidyti į Kauną, bet mums patinka Vilniuje“

„Jei yra rinkos poreikis, galime skraidyti ir į Kauną. Bet tai – viena. Visai kas kita – Kaune turėti bazę. Mūsų bazė – Vilniuje, - per spaudos pusryčius sakė oro bendrovės "Wizz Air" atstovas Danielis de Carvalho. - Vilniuje esame laimingi, todėl labai nustebtume, jei dėl mūsų kas būtų nepatenkintas“.

„Wizz Air“ sako, jog iš Vilniaus jų lėktuvais skraido ir diplomatai.<br>V.Balkūno nuotr.
„Wizz Air“ sako, jog iš Vilniaus jų lėktuvais skraido ir diplomatai.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Simona Viltrakytė

Oct 3, 2013, 12:59 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:06 PM

Taip „Wizz Air“ atstovas kalbėjo po Vilniaus oro uosto vadovo Gedimino Almanto išsakytų minčių, esą mažų kainų bendrovės turėtų skraidyti iš Kauno, o ne iš sostinės.

Dar vienas argumentas, kodėl „Wizz Air“ turi likti Vilniuje – šis oro vežėjas skraidina ne tik jaunimą, bet ir šeimas, diplomatus.

„Kaunas gali būti kaip taškas, į kurį atvyksta taupantys turistai. Suprantama – jiems taip pat turi būti sukurta pasiūla. Tam tinka tiek Vilnius, tiek Kaunas. Tačiau Vilnius orientuotas ne vien į tokius keliautojus“, - kalbėjo D. de Carvalho.

Be to, jis Vilniaus oro uostui pataria keisti verslo pobūdį ir keleiviams siūlyti kitokias, ne tik aviacines paslaugas. „Laikai pasikeitė – negalima gavus pinigus už keleivius sėdėti sudėjus rankas, - žurnalistams kalbėjo „Wizz Air“ atstovas.

Jis mano, jog būtų teisinga, kad oro uostas vežėjui, atgabenusiam milijoną keleivių, taikytų mažesnius mokesčius nei tuomet, kai oro bendrovė keleivių atskraidindavo 450 tūkstančių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.