Išskirtinė lova Lietuvoje - ar joje miegojo J.Valančiūnas su žmona?

Bevartydami Jono Valančiūno (21 m.) ir Eglės Ačaitės (24 m.), dabar jau Valančiūnienės, nuotraukas, pastebėjome kai ką, kas mus privertė išsižioti iš netikėtumo. Akį patraukė pribloškianti lova, kurioje naktį galėjo praleisti viena garsiausių porų. Sakome, galėjo, nes neturim įrodymų, kad praleido. Nepaisant to, ši lova verta atskiro aprašymo. 

Baltos odos lovoje įmontuoti keli valdymo skydai. Panorėjus galima įsijungti vieną ar kitą nustatytą programą ir gulinčiajam gali būti masažuojami šonai, nugara, kojos. Lovoje taip pat įmontuoti DVD grotuvas ir televizorius.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Baltos odos lovoje įmontuoti keli valdymo skydai. Panorėjus galima įsijungti vieną ar kitą nustatytą programą ir gulinčiajam gali būti masažuojami šonai, nugara, kojos. Lovoje taip pat įmontuoti DVD grotuvas ir televizorius.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 6, 2013, 10:33 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 10:28 AM

Juk tokią rasi ne tik kad ne kiekvienuose prabangiuose namuose, bet ir, turbūt, retame viešbutyje. O štai "Karpynės" liukso apartamentuose ją galima išbandyti. 

Netoli Raseinių įsikūrusio restorano „Karpynė“ direktorė Kristina Viršilienė iki paskutinės minutės irgi nežinojo, kad čia tuoksis NBA krepšininkas ir jo išrinktoji. 

Ji nežino ir to, kuriuose apartamentuose savo pirmąją naktį po kone slapčiausių Lietuvoje vestuvių praleido jaunieji. Mat svečių nakvynei buvo užsakyti 9 kambariai, tarp jų - keli liukso apartamentai

Vis dėlto išskirtinė lova stovi tik vienuose apartmentuose, o 213 cm ūgio krepšininkui J.Valančiūnui 215 centimetrų ilgio ir 300 centimetrų pločio lova neabejotinai turėjo tikti ir patikti.  

Baltos odos lovoje įmontuoti keli valdymo skydai. Panorėjus galima įsijungti vieną ar kitą nustatytą programą ir gulinčiajam gali būti masažuojami šonai, nugara, kojos. Lovoje taip pat įmontuoti DVD grotuvas ir televizorius. 

Ar šios lovos privalumus pati K.Viršilienė yra išbandžiusi?

„Nors čia nakvojome vos prieš porą mėnesių , taip pat po savo vestuvių puotos, funkcijoms išbandyti tiesiog pritrūko laiko – vestuvės buvo tokios linksmos, kad šokome iki pat ryto“, - prisiminusi šypsojosi Kristina.

„Karpynės“ apartamentuose stovinti lova yra pagaminta Kinijoje, sodybos darbuotojai svarsto, kad ji galėjo kainuoti apie 30 tūkst. litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.