Vilniuje viešės verslininkų delegacija iš Vokietijos

Sekmadienį tris dienas truksiančio vizito į Lietuvą atvyksta 18-os Vokietijos įmonių delegacija, vadovaujama Žemutinės Saksonijos žemės ekonomikos ministerijos valstybės sekretorės.

Viešnagės metu vokiečiai tikisi užmegzti sėkmingus verslo ryšius su Lietuvos įmonėmis.<br>V.Balkūno nuotr.
Viešnagės metu vokiečiai tikisi užmegzti sėkmingus verslo ryšius su Lietuvos įmonėmis.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-10-20 10:36, atnaujinta 2018-02-21 00:30

Delegaciją priims Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmai Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje (AHK).

Vizito tikslas – skatinti tiek dvišalį ekonominį bendradarbiavimą, tiek apsikeitimą technologijomis. Viešnagės metu tikimasi užmegzti sėkmingus verslo ryšius su Lietuvos įmonėmis.

Tris dienas Vilniuje viešėsiantys atstovai iš Vokietijos dalyvaus verslo kontaktų mugėje su Lietuvos įmonėms bei institucijomis, lankysis įmonėse UAB „EMP Recycling“ ir UAB „Arginta“. AHK darbuotojai supažindins Vokietijos delegaciją su verslo galimybėmis Lietuvoje, „Investuok Lietuvoje“ Vokietijos svečius informuos apie investicines galimybes Lietuvoje.

Anot Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmų pranešimo, verslo delegacijos sudėtyje esančios įmonės atstovauja įvairiems Vokietijos ūkio sektoriams bei mokslinių tyrimų centrams. Tarp atvykstančių įmonių yra logistikos, energetikos, inžinerijos, metalo apdorojimo, mašinų gamybos pramonės bei mokslo institucijų atstovų.

Dalyvauti verslo kontaktų mugėje jau pareiškė norą gausus Lietuvos įmonių skaičius, liudijantis apie didelį susidomėjimą verslo ryšiais su Vokietijos įmonėmis.

Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmai Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje (AHK), turintys biurus Taline, Rygoje ir Vilniuje, jau ilgą laiką remia dvišalį Vokietijos ir Lietuvos ekonominį bendradarbiavimą. Šiuo metu AHK vienija daugiau nei 400 Vokietijos ir Baltijos šalių įmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.