„Axis Industries“ kuriasi arčiau perspektyvios rinkos Vidurinėje Azijoje

Pramonės ir energetikos projektus įgyvendinanti įmonių grupė „Axis Industries“ įsteigė bendrovę Kazachstane, kuri rūpinsis šilumos ir vandens apskaitos prietaisų, duomenų perdavimo sistemų pardavimais ir siūlys automatizuotų šilumos punktų renovacijos sprendimus.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 12, 2013, 1:56 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:33 AM

Kazachstane registruota įmonė „Axis Industries“ užims priešakines pozicijas ne tik šioje šalyje, bet ir aplinkinėse Vidurinės Azijos regiono valstybėse: Uzbekistane, Turkmėnijoje ir Kirgizijoje.

Kazachstanas pasižymi besiplečiančiu energetikos sektoriumi, į kurį šiuo metu aktyviai investuoja valstybė. Su inovatyviais įmonės produktais ir sprendimais keliamės arčiau perspektyvios rinkos, į kurią savo produkciją eksportuojame nuo 2011 metų“, – teigė „Axis Industries“ generalinis direktorius Remigijus Baltrušaitis.

Anot jo, šiuo metu įmonė derasi su potencialiais vietiniais partneriais, kurie rūpinsis lietuviškos produkcijos platinimu visuose Kazachstano regionuose.

Anot R.Baltrušaičio, Vidurinės Azijos šalyse įmonė orientuota į apskaitos prietaisų eksportą, tačiau esant poreikiui pasirengusi siūlyti visą įmonių grupės produktų ir paslaugų portfelį.

„Axis Industries“ vandens ir šilumos apskaitos prietaisų eksporto apimtys 2012 metais sudarė 3 mln. litų. Pasak įmonės pranešimo, prognozuojama, kad šiemet pardavimai užsienio šalyse augs 15 procentų. Grupė apskaitos prietaisus tiekia Rusijos, Ukrainos, Baltarusijos, Kazachstano ir ES valstybių rinkoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.