Kviečiame balsuoti už geriausias Lietuvos įmones

Š. m. gruodžio 5 d. per Verslo dienos renginį Ūkio ministerija jau devintus metus iš eilės geriausiems šalies verslininkams įteiks apdovanojimus „Už nuopelnus verslui“. Rengdama šį renginį Ūkio ministerija nori padėkoti verslo atstovams už jų sėkmingai įgyvendintus verslo projektus, pasiektus rezultatus, indėlį kuriant šalies ekonomiką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-27 13:19, atnaujinta 2018-02-20 03:11

Iš gautų paraiškų Ūkio ministerijos sudaryta komisija konkursui kiekvienoje nominacijoje jau atrinko po tris geriausias įmones. Dalį balsų lems ir visuomenės nuomonė, todėl kviečiame balsuoti už įmones, organizacijas ar verslo atstovus, kurie, Jūsų nuomone, nusipelnė gauti apdovanojimą.

Šiais metais įmonės bus įvertintos aštuoniose nominacijose: „Drąsios investicijos“, „Tvirtas žingsnis į eksporto rinkas“, „Inovatyvių sprendimų lyderis“, „Socialinis inovatorius“, „Sėkminga verslumo iniciatyva“, „Jaunas ir verslus“, „Versli moteris“, ir naujoje nominacijoje – „Nauji pramoniniai sprendimai“.

Balsuoti bus galima iki š. m. gruodžio 3 dienos vakaro. Nugalėtojai bus paskelbti šių metų gruodžio 5 d. per šventinį renginį. Po apdovanojimų informacija apie nugalėtojus taip pat bus paskelbta viešai.

Kviečiame balsuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.