Paskutinės minutės pirkiniai: kodėl neapsirūpiname anksčiau? (prekybininkų darbo grafikai)

Ką šventą dieną darote „Akropolyje“? „Atėjome pasimelsti“, - juokais atsakė vilnietis Ramūnas. Šiemet pirmą kartą šalies istorijoje Kalėdų išvakarės yra oficiali nedarbo diena. Iš tiesų, žmonių Vilniaus „Akropolyje“ Kūčių dieną nestigo, tačiau buvo gerokai mažiau nei praėjusį savaitgalį, kai žmonės strigdavo spūstyse.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 24, 2013, 1:52 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:12 PM

Daugiausiai pirkėjų sulaukė „Maxima“. Prie kiekvienos kasos stovėjo bent po kelis žmones. Tuo tarpu drabužių, avalynės parduotuvės ir picerijos buvo pustuštės.

Žmonės pasakojo atėję įsigyti paskutinių dovanų. Nemažai jų būriavosi arbatos ir kavos, bižuterijos, parfumerijos parduotuvėse. Žmonių, nešinų pilnais maišais dovanų antradienio vidudienį pavyko pamatyti tik vieną kitą. Daugiausiai tai buvo rusakalbiai, kurie šią savaitę nešvenčia Kalėdų, arba turistai, atvykę iš Baltarusijos.

„Kūčių stalą ruošia tėvai, o mes perkamės Kalėdų vakarienei“, - pasakojo jauna vilniečių šeima. Žmonės džiaugėsi papildomu laisvadieniu, kai neskubant galima įsigyti reikiamų prekių.

Kaip prekybos centrai dirbs per šventes skaitykite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.