Draudikų asociacijai metus digiruos „If“ vadovė

Lietuvos draudikų asociacijos tarybos pirmininke vienų metų kadencijai išrinkta draudimo bendrovės „If“ Lietuvos filialo vadovė Žaneta Stankevičienė. Tuo tarpu asociacijos direktoriaus pareigas ir toliau lieka eiti Andrius Romanovskis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2014, 10:08 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:59 PM

„Perimu tarybos vairą augimo laikotarpiu, kai kartu su šalies ir viso Baltijos regiono ekonomika ne gyvybės draudimo rinka kyla. Tikiu, kad išnaudosime šį laiką žmonių ir verslo finansinio stabilumo garantui – draudimo paslaugoms – dar sparčiau populiarinti“, – sakė Ž. Stankevičienė.

Nuo 1999 metų toje pačioje (tik besivadinusioje kitaip) ne gyvybės draudimo įmonėje karjerą pradėjusi Ž.Stankevičienė „If“ filialo Lietuvoje vadove tapo 2009 metais. Sykiu ji yra ir Baltijos šalyse veikiančios „If P&C Insurance AS“ valdybos narė.

Anot draudikų asociacijos tarybos pirmininkės, nepaisant vykstančio progreso, ne gyvybės draudimo paslaugų naudojimas Lietuvoje dar stipriai atsilieka nuo senųjų ES šalių ir ypač Skandinavijos lygio.

„Jei bus priimtas palankus sprendimas dėl euro įvedimo, šįmet ir kitąmets draudikų lauks nemenkas iššūkis užtikrinti sklandų perėjimą prie bendros valiutos, derinant ir koordinuojant veiksmus su priežiūros institucijomis“, – sakė Ž.Stankevičienė.

Lietuvos draudikų asociacija vienija šalies ne gyvybės draudimo bendroves.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.