UNICEF kviečia verslo lyderius jungtis į pasaulinį klubą

„UNICEF Lietuva“ pradeda įgyvendinti partnerystės programą – UNICEF Verslo lyderis vaikams. Ši programa  kviečia įmones ir joms, ir vaikams naudingai partnerystei. Įmonių parama padės „UNICEF“ išgelbėti vaikų gyvenimus, o už tai joms bus suteiktas rėmėjo statusas ir „UNICEF Verslo lyderis vaikams“ vardas.  Įmonė gaus galimybę naudoti specialų programos ženklą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt inf.

Feb 6, 2014, 4:35 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:09 PM

Ši mažoms ir vidutinėms įmonėms skirta programa sėkmingai įgyvendinama Anglijoje, Prancūzijoje, Australijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose.

„Paskelbus „UNICEF Verslo lyderis vaikams“ projekto startą, per pirmąjį mėnesį prie jo prisijungė jau 5 verslo įmonės. Tai nuteikia optimistiškai – lyderių Lietuvoje tikrai yra“, – sako „UNICEF Lietuva“ vykdomoji direktorė Jovita Majauskaitė.

„UNICEF ir verslo partnerystė šioje programoje suteikia pagrindus įmonėms įtvirtinti socialinę atsakomybę globalaus verslo pilietiškumo lygmeniu – keisti vaikų gyvenimus į gera nepriklausomai kur jie yra ir su kokiais sunkumais susiduria“.

Lietuvoje startuojančioje „UNICEF Verslo lyderis vaikams“ programoje įmonės kviečiamos prisijungti vienu iš trijų ilgalaikės partnerystės lygių ir jiems suteikiama galimybė naudoti specialų programos ženklą. Kaip antai, „sidabro“ ženklas suteikiamas, kai įmonė programoje dalyvauja 417 litų per mėnesį parama už kurią galima nupirkti 1043 polio vakcinų; „aukso“ paketas – 834 Lt per mėnesį už kuriuos galima nupirkti 33 tinklus nuo uodų, apsaugančius šeimas nuo mirtį nešančios maliarijos; „platina“ paketo partneriui – 1250 Lt per mėnesį už kuriuos galima aprūpinti švariu geriamu vandeniu 39 šeimas.

„Šia programa atveriame galimybę verslui dalyvauti ne tik vietos rėmimo programose, bet kviečiame prisijungti prie UNICEF misijos ir iššūkių – išvien spręsti nepritekliaus, vaistų, gėlo vandens aprūpinimo vaikams ir šeimoms problemas atokiuose planetos kampeliuose,“ – apie naują programą pasakoja UNICEF Lietuva vadovė J. Majauskaitė.

Nuo 2005 metų UNICEF Lietuvoje kartu su vyriausybe, piliečių parama ir verslo bendruomene jau įgyvendino 7 pasaulinius projektus: renovuoti vaikų namai Gruzijoje, sukurta vaiko ombudsmeno institucija Azerbaidžaine, skiepyti vaikai bei pastatytos mokyklos Goro provincijoje Afganistane, pastatytos mokyklos Maroke, skiepyti vaikai, apmokyti gydytojai, ligoninės aprūpintos medikamentais Siera Leonėje, Tanzanijos Respublikoje ir Kambodžoje.

Norintys prisijungti daugiau apie „UNICEF Verslo lyderis vaikams“ programą ir dalyvavimo sąlygas gali rasti užsukę į internetinę svetainę www.unicef.lt.

UNICEF siekia užtikrinti kiekvieno vaiko teises ir gerovę. Kartu su partneriais mes dirbame 190 šalių ir teritorijų, kad šį įsipareigojimą paverstume tikrove. Ypatingą dėmesį skiriame labiausiai pažeistiems ir pamirštiems vaikams, kad pagalba pasiektų visus vaikus ir visur.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.