„Turkish Airlines“ dažniau skraidys iš Vilniaus

Nuo balandžio 28 dienos ketvirta pagal dydį oro bendrovė Europoje „Turkish Airlines“ didins reguliariųjų skrydžių iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto (TVOU) skaičių nuo 3 iki 6 savaitinių skrydžių. Papildomi trys skrydžiai vyks pirmadieniais, trečiadieniais ir sekmadieniais „Airbus 319“ ir „Airbus 320“ modelių orlaiviais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2014, 2:28 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:16 AM

„Skrydžių į Stambulą dažnio didinimas buvo nuoseklus mūsų aviakompanijos žingsnis po sėkmingos veiklos Vilniuje starto 2013 metų birželį. „Turkish Airlines“ vykdo skrydžius populiariausiais maršrutais Vidurio ir Tolimuosiuose rytuose, Afrikoje bei Europoje, todėl padažnėjus skrydžiams klientams Lietuvoje siūlys dar patogesnį išvykimo laiką ir geresnį susisiekimą su pasauliu per Stambulą“, - teigė „Turkish Airlines“ vadovas Lietuvoje Hasanas Serkanas Binyaras.

TVOU vadovas Gediminas Almantas džiaugėsi, kad „Turkish Airlines“ skrydis į Stambulą tapo vienu sėkmingiausių reguliariųjų reisų, pradėtų Vilniaus oro uoste 2013 metais.

„Puiku tai, kad maršruto populiarumas ir efektyvumas prisideda prie tolesnio tvarkaraščio plėtimo šiais metais. Šis „Turkish Airlines“ reisas tobulai tenkina Vilniaus keleivių paklausą tiek poilsinėms kelionėms į Turkiją, tiek vertingiems tranzitiniams skrydžiams į Aziją, Okeaniją ar Afriką. Didelę šio maršruto sėkmę nulėmė ne tik paklausa, bet ir itin tinkamai pradėta veikla Vilniuje, kruopštus pasiruošimas skrydžiams ir stipri tikslinga rinkodaros strategija“, - kalbėjo TVOU vadovas.

Pradėjusi skraidyti maršrutu Vilnius-Stambulas, aviakompanija „Turkish Airlines“ iš TVOU keliaujantiems keleiviams suteikė galimybę keliauti daugybe krypčių į Aziją, Afriką ir Europą per Stambulo Atatiurko oro uostą. Šių metų pavasarį pradėsianti skraidyti iš Vilniaus į Stambulą dažniau oro bendrovė galės pasiūlyti nenutrūkstamus skrydžius iš Vilniaus į daugiau nei 240 miestų pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.