Šį sūrį „Vilkyškių pieninės“ technologai vystė daugiau nei trejetą metų. 12 mėnesių brandinamas kietasis „premium“ kokybės sūris yra specialiai kurtas pieninės aštuoniasdešimtmečio proga.
Sūris „Jubiliejinis 1934“ brandinamas specialioje sūrio dangoje, kuri sukuria natūralias brendimo sąlygas. Pati mėlynos spalvos danga sūrių gamyboje pasaulyje naudojama itin retai.
„Prodexpo 2014“ komisija inovatyvaus gaminio konkursinei programai pateiktus maisto produktus vertino pagal jų kokybę, išvaizdą ir įpakavimą. Renkant inovatyviausius produktus atsižvelgta į gaminio originalumą, gamybos technologijų pažangumą, pakuotės dizainą, funkcionalumą ir konkurencinius pranašumus rinkoje.
Parodoje „Prodexpo 2014“ prisistatė per 2,3 tūkst. maisto pramonės atstovų iš 63 valstybių.