G.Žiemelis negali be dangaus

Didžiausia Lietuvoje aviacijos

Pasak G.Žiemelio, „Verslo skrydžiai“ dirbs su privačių lėktuvų savininkais, kuriems teiks orlaivių valdymo paslaugas ar iš kurių nuomos orlaivius.<br>V.Balkūno nuotr.
Pasak G.Žiemelio, „Verslo skrydžiai“ dirbs su privačių lėktuvų savininkais, kuriems teiks orlaivių valdymo paslaugas ar iš kurių nuomos orlaivius.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 17, 2014, 2:32 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:10 AM

„Avia Solutions Group“ vadovas Gediminas Žiemelis sakė, jog „Verslo skrydžiai“ realios veiklos dar nepradėjo, nes tam siekia licencijos.

„Tai yra visiškai kitas segmentas ir visiškai kiti klientai“, - sakė G.Žiemelis.

Pasak jo, „Verslo skrydžiai“ dirbs su privačių lėktuvų savininkais, kuriems teiks orlaivių valdymo paslaugas ar iš kurių nuomos orlaivius. G.Žiemelio teigimu, su dviem įmonėmis kontraktai jau pasirašyti, dar dvi sutartis planuojama pasirašyti.

Dalį naujos įmonės akcijų valdo ir „Small Planet Airlines“, kuriai „Avia Solutions Group“ šiemet perleido 25 proc. jos akcijų.

„25 proc. „Verslo skrydžių“ akcijų valdo „Small Planet Airlines“. Su šia įmone galioja nekonkuravimo susitarimas“, - sakė G.Žiemelis.

„Avia Solutions Group“ įmonės „Small Planet Airlines“ akcijas pardavė pernai kovo 29 dieną. Tuomet Vytautas Kaikaris nupirko 65,5 proc. akcijų (dabar valdo 70 proc.), o Andrius Staniulis - 30 proc.

Pernai G.Žiemelis pripažino, kad „Small Planet Airlines“ neatitiko grupės pelningumo lūkesčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.