Retėja „Bitės“ gretos

Pati R.Rimkienė portalui Lrytas.lt taip pat patvirtino, kad sprendimą pasitraukti iš kompanijos priėmė pati: „Išeinu ieškoti karjeros galimybių kitur.“

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 20, 2014, 11:53 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 2:33 AM

„Bitė Lietuvos“ atstovė ryšiams su visuomene Rūta Latinytė patvirtino, kad R.Rimkienė bendrovę paliko šią savaitę.

„Ji tiesiog paliko bendrovę, siekdama karjeros už bendrovės ribų“, - sakė R.Latinytė.

Pasak jos, tai nėra susiję su pastaruoju metu paaštrėjusia konkurencija su „Tele2“. „Bitė Lietuvos“ atstovės teigimu, šiuo metu į šias pareigas paskelbtas konkursas.

Pati R.Rimkienė portalui Lrytas.lt taip pat patvirtino, kad sprendimą pasitraukti iš kompanijos priėmė pati: „Išeinu ieškoti karjeros galimybių kitur.“

Ji užtikrino, kad šis sprendimas nėra susijęs su konfliktu dėl „Labas kontrakto“ reklamų. R.Rimkienė teigė niekada nebuvusi atsakinga už „Labas kontraktą“ – jos pareigos buvo susijusios su pačios „Bitės“ prekės ženklu.

Primename, kad „Bitė“, „Eurocom“ ir „Tele2“ reklamų konfliktas tęsiasi jau daugiau nei savaitę. Abi pusės kreipėsi į Konkurencijos tarybą, kuri artimiausiomis dienomis turėtų paskelbti, ar imsis spręsti ginčą.  

Iki 2012-ųjų rugsėjo R.Rimkienė buvo „Bitės“ atstovė ryšiams su visuomene. Tuomet šiose pareigose ją pakeitus Laurai Bielskei, R.Rimkienė tapo atsakinga už „Bitės“ prekės ženklą.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.