Per nacionalinę kavos pertrauką išgerta 2 tūkst. puodelių kavos

Per Nacionalinę kavos pertrauką visos Lietuvos bankininkai, projektų vadovai, menininkai, gydytojai ir kitų profesijų atstovai išgėrė daugiau nei 2 tūkst. puodelių kavos. Antrus metus iš eilės vykstantis renginys kovo 13 d. valandai kvietė visus dirbančiuosius priešpiet trumpam atsitraukti nuo reikalų ir susitikti prie kavos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-14 14:51, atnaujinta 2018-02-15 10:24

Per pernykštę akciją lietuviai išgėrė 1,5 tūkst. puodelių kavos.

„Panašios masinės kavos pertraukos tokiose šalyse kaip JAV jau tapo įprastu reiškiniu. Jų metu žmonės kviečiami trumpam išlįsti iš darbinės aplinkos, kad ne tik pasimėgautų kava, bet ir trumpam atsipūstų nuo greito darbų tempo, pabendrautų su kitais, susirastų bendraminčių, užsikrėstų pokalbio metu gimusiomis idėjomis“, – teigia vienas iš „Coffe Inn“ įkūrėjų Nidas Kiuberis.

Nacionalinė kavos pertrauka kvietė įvairių profesijų atstovus savo vizitinę kortelę iškeisti į nemokamą kavos puodelį. Anot N.Kiuberio, Nacionalinę kavos pertrauką įkvėpė ir jo bei jo bičiulių – kavos fanatikų, įkūrusių „Coffee Inn“ tinklą – patirtis.

„Kava nėra tik gėrimas puodelyje, tai ir bendravimas. Mes patys, norėdami prisijaukinti kavą, su „kavos žmonėmis“ visame pasaulyje išgėrėme ne vieną jos puodelį“, – pasakoja N.Kiuberis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: iniciatyvą balsuoti už dvigubą pilietybę VRK kaltina agitavimu