Konteineryje pūvančios gyvulių gaišenos užminė mįslę

Baisus dvokas. Galbūt savaitę, o galbūt ir ilgiau nugaišę gyvuliai, sumesti į didžiulį krovininį konteinerį, pragulėjo Rokiškio pakraštyje esančioje, buvusio žemės ūkio susivienijimo teritorijoje. Konteineris, į kurį suversti kritę veršeliai, o tarp jų – ir karvė, buvo aptiktas šiandien. Ant jo šono yra likę latviškų užrašų.

Daugiau nuotraukų (1)

Audrė Srėbailienė

2014-05-12 12:18, atnaujinta 2018-02-14 01:28

„Esame policijoje. Be jos pagalbos neišsiversime“, - Rokiškio Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos viršininkui, veterinarijos inspektoriui Antanui Redeckui šią savaitę tenka pradėti vos ne kaip kriminalistui.

„Svarbiausia mums dabar – išsiaiškinti, kieno tie gyvuliai. Kol kas žinau tik tiek, kad jie – ne iš mūsų rajono. Nes kritę galvijai yra juodmargiai, o mūsų krašto ūkininkai augina tik žalus. Ir visi tie gyvuliai – neženklinti. Jų tikrai daugiau nei dešimt. Tačiau kol kas juos apžiūrėjome pro konteinerio plyšį“, - kalbėjo A.Redeckas.

Apie konteinerį su gyvulių gaišenomis veterinarijos tarnybai pranešė anonimas.

Konteineris, anot A.Redecko, numestas buvusioje žemės ūkio susivienijimo teritorijoje, K.Donelaičio gatvėje, Rokiškio pakraštyje.

„Manau, reikės ne tik policijos, bet ir savivaldybės pagalbos. Kol kas neturime jokių žinių, - nieko nematė ir niekas nieko nežino apie tą konteinerį“, - sakė A.Redeckas.

Apie vidurdienį kinteineris buvo išgabentas iš susivienijimo teritorijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.