Bendrovės „Toksika“ vadovu tapo A.Dirvinskas

Atliekų tvarkymo bendrovės

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 22, 2014, 11:24 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 3:56 PM

Pastaruosius trejus metus jis nekilnojamojo turto kompanijoje „Turto valdymo firma“ dirbo direktoriumi plėtrai ir buvo atsakingas už investicijų pritraukimą bei darbo organizavimą. Prieš tai devynerius metus A. Dirvinskas ėjo įvairias vadovaujamas pareigas nekilnojamojo turto valdymo bendrovėje „Posūkis“, iš kurių ketverius metus buvo bendrovės generaliniu direktoriumi.

A.Dirvinskas turi tarptautinės prekybos, vadybos ir verslo administravimo magistro laipsnį, yra Lietuvos smulkiųjų verslininkų ir prekybininkų asociacijos valdybos narys.

UAB „Toksika“ yra pavojingų ir nepavojingų atliekų tvarkymo įmonė, užsiimanti atliekų surinkimo, pervežimo, saugojimo ir utilizavimo veiklomis. Tai viena didžiausių ir moderniausią infrastruktūrą turinčių pavojingų atliekų tvarkymo bendrovių šalyje, kurios veikla apima visą Lietuvą. Bendrovė pajėgi vienu metu saugoti iki 10 tūkst. tonų pavojingų atliekų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.