„Jamam“ karštinė: lietuvių psichozė dėl nuolaidų jau išsikvepia?

Šeštadienį nuo pat ryto Vilniuje prie prekybos centro „Akropolis“ nusidriekė ilgos automobilių eilės. Minios pirkėjų neatsispyrė nuolaidų dienai „Jamam“.

Daugiau nuotraukų (1)

Ilona Steponėnė

May 24, 2014, 2:00 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 1:52 PM

Automobilių aikštelėje netrukus buvo užimtos visos vietos, o atkakliausi pirkėjai atėjo palikę savo transporto priemones gretimose gatvėse.

Tačiau prekybos centro viduje nebuvo justi pamišimo dėl nuolaidų – žmonės pirko tai, ko jiems reikėjo ir daugelis grįždavo į automobilius tik su keliais maišeliais ar iki pusės pripildytais vežimėliais.

Daugiau pirko tik iš anksto pirkinius suplanavę gyventojai bei svečiai iš gretimų valstybių.

Baltarusės Julijos vežimėlyje pirkiniai sunkiai tilpo. Moteris tvirtino nežinojusi, kad šiandien taikomos didesnės nuolaidos ir atvažiavusi ne dėl pigesnių prekių.

„Apsipirkau atostogoms, žaislų vaikams, maisto, skanumynų. Į Lietuvą atvažiuojame tikrai ne dėl kainų – čia gerokai didesnis pasirinkimas“, - sakė ji.

Tačiau pilnus vežimėlius prekių stūmę lietuviai puikiai žinojo, dėl ko į „Akropolį“ atvyko būtent šiandien.

Gausiausi būriai pirkėjų traukė į „Maxima“ prekybos centrą, kur daugeliui prekių taikomos 30-40 proc. nuolaidos, žmonės pirko ir drabužių bei namų apyvokos reikmenų.

Tačiau parduotuvėse, kurios siūlė nuolaidas tik daliai prekių, vaikštinėjo tik pavieniai pirkėjai.

„Specialiai atvažiavom šiandien, nes didelės nuolaidos. Iš anksto žinojome ko reikia, pirkom tepalų automobiliui, lyginimo lentą, maisto, keletą marškinėlių. Iš viso išleidau 540 litų, pora šimtų susitaupė. Kai toks mūsų pragyvenimo lygis, nuolaidos gerai“, - tvirtino pirkėjas Jevgenijus.

Proga sutaupyti džiaugėsi ir vilnietis Ramūnas. Jis pirko tas prekes, kurių ir taip reikėjo, papildomai vietos jo pirkinių krepšyje rado tik dvi vazoninės gėlės. „50-60 litų susitaupė. Per nuolaidų dieną čia atvažiavau tik dėl ekonominės naudos“, - sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.