Brazilai laukia lietuviškų žuvų ir „AgroBalt“ parodos

Paryžiuje baigėsi dvišalis Lietuvos žemės ūkio ministro Vigilijaus Juknos ir Brazilijos žemės ūkio, gyvulininkystės ir maisto tiekimo ministro Neri Geller susitikimas. Per jį buvo aptartos prekybos ryšių aktyvinimo galimybės bei tai, kaip paspartinti žuvų ir pieno produktų eksporto leidimų į Braziliją išdavimo procedūras.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt inf.

May 26, 2014, 6:45 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 12:18 PM

Ministras N.Geller asmeniškai pažadėjo tarpininkauti, kad žuvų ir pieno produktų eksporto leidimai į Braziliją būtų išduoti kuo greičiau. Brazilijos pusė taip pat pasiūlė Lietuvos žemės ūkio ministrui bendradarbiauti mokslo ir mokymo srityse, keistis programomis, specialistais ir studentais.

Po susitikimo su ministru  V.Jukna pratarė, kad brazilai pusė išreiškė norą dalyvauti tarptautinėje žemės ūkio ir maisto pramonės parodoje „AgroBalt 2016“ ir turėti joje savo šalies stendą.

Anot V.Juknos, abi šalys turi puikių, tačiau dar neišnaudotų galimybių bendradarbiauti žemės ir maisto ūkio srityje. Akivaizdu, kad nuo šiol bendradarbiavimas plečiasi ir įgauna naujų formų.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.