„Tautiška giesmė“ skambės net 127 „Maxima“ parduotuvėse

Sekmadienį, liepos 6 dieną, minint

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2014-07-04 12:07, atnaujinta 2018-02-12 06:00

„Esame lietuviško kapitalo prekybos tinklas. Beveik absoliuti dauguma mūsų tinklo darbuotojų - lietuviai. Tad mums visiems svarbus tautiškumas ir lietuvybės puoselėjimas. Su malonumu prisidėjome prie iniciatyvos kartu atlikti „Tautišką giesmę“. Tikimės, kad tai taps gražia ne tik mūsų tinklo darbuotojų ir klientų, bet ir visus lietuvius suvienijančia tradicija“, - sako „Maxima LT“ generalinis direktorius Arūnas Zimnickas.

Liepos 6-ąją, 21 val., 127 „Maxima“ parduotuvėse 48 Lietuvos miestuose esančiose tinklo parduotuvėse „Tautišką giesmę“ giedos beveik 8 tūkst. darbuotojų. Akimirkai stabtelėti ir drauge sugiedoti „Tautišką giesmę“ bus kviečiami ir tuo metu į parduotuvę apsipirkti užsukę klientai.

Vilniaus Akropolyje įsikūrusioje „Maxima“ parduotuvėje, sekmadienio vakarą „Tautiškos giesmės“ atlikimas bus filmuojamas, vėliau šis vaizdo įrašas taps oficialaus kuriamo filmo „Tautiška giesmė“ aplink pasaulį 2014“ dalimi. Visi norintys ir galintys giedoti projekto organizatorių kviečiami prisijungti.

Pagrindine „Tautiškos giesmės“ giedojimo vieta Lietuvoje šiemet taps Dainų šventė, kurią tiesiogiai transliuos Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija. Prie šios iniciatyvos prisijungia ir didieji Lietuvos televizijos kanalai, interneto portalai, radijo stotys, prekybos bei kavinių tinklai.

Pirmą kartą Lietuvos himnas visame pasaulyje vienu metu nuskambėjo prieš penkerius metus, švenčiant Lietuvos tūkstantmetį. Devynis mėnesius plaukę aplink pasaulį, legendinės „Tūkstantmečio odisėjos“ dalyviai pakvietė lietuvių bendruomenes visoje planetoje susijungti į gyvą balsų grandinę ir kartu giedoti „Tautišką giesmę“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.