Pirmasis sidro restoranas Baltijos šalyse atsidarė Vilniuje

Paragauti natūralaus sidro, gaminamo mažuose Anglijos ir Ispanijos šeimų ūkiuose, kur rinktinių obuolių veislės skaičiuoja šimtmečius, o gamybos būdai akylai perduodami iš kartos į kartą, nuo šiol bus galima ir Vilniuje. Sostinės senamiestyje duris atvėrė pirmasis sidro restoranas Baltijos šalyse „Sidro namai“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 30, 2014, 12:28 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 3:41 PM

Po vienu stogu įsikūręs restoranas ir sidro krautuvė žada pasiūlyti ne tik unikalų, niekur kitur Lietuvoje neparduodamą sidrą, bet ir išskirtinį maisto meniu.

„Sidro tėvynė – Anglija, tačiau žavios sidro krautuvės ir restoranai išskirtinio skonio gėrimų mėgėjų atrado visame pasaulyje, – sako „Sidro namų“ vadovas Mykolas Ševčenka. – Tikras sidras labiausiai vertinamas Jungtinės Karalystės, Prancūzijos, Ispanijos ar Naujosios Zelandijos gyventojų, kur įsikūrę sidro ūkiai gėrimus gamina pagal senas tradicijas ir iš sidro gamybai labiausiai tinkančių obuolių rūšių“.

M.Ševčenkos teigimu, „Sidro namų“ į Lietuvą atvežami sidrai yra natūralus, gaminami iš rūšinių obuolių ir kriaušių šviežiai spaustų sulčių, be dirbtinių saldiklių.  Tarp įmonės atstovaujamų prekių ženklų puikuojasi nedidelius ūkius Didžiojoje Britanijoje bei Ispanijoje valdančių „Hogan‘s“, „Isastegi“, „Perry‘s“ ir „Gwatkin“ šeimų pavardės. Šiuo metu restorano ir krautuvės lankytojams siūlomi keturiolikos rūšių sidrai. Jų asortimentą planuojama nuolat plėsti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.