Po vienu stogu įsikūręs restoranas ir sidro krautuvė žada pasiūlyti ne tik unikalų, niekur kitur Lietuvoje neparduodamą sidrą, bet ir išskirtinį maisto meniu.
„Sidro tėvynė – Anglija, tačiau žavios sidro krautuvės ir restoranai išskirtinio skonio gėrimų mėgėjų atrado visame pasaulyje, – sako „Sidro namų“ vadovas Mykolas Ševčenka. – Tikras sidras labiausiai vertinamas Jungtinės Karalystės, Prancūzijos, Ispanijos ar Naujosios Zelandijos gyventojų, kur įsikūrę sidro ūkiai gėrimus gamina pagal senas tradicijas ir iš sidro gamybai labiausiai tinkančių obuolių rūšių“.
M.Ševčenkos teigimu, „Sidro namų“ į Lietuvą atvežami sidrai yra natūralus, gaminami iš rūšinių obuolių ir kriaušių šviežiai spaustų sulčių, be dirbtinių saldiklių. Tarp įmonės atstovaujamų prekių ženklų puikuojasi nedidelius ūkius Didžiojoje Britanijoje bei Ispanijoje valdančių „Hogan‘s“, „Isastegi“, „Perry‘s“ ir „Gwatkin“ šeimų pavardės. Šiuo metu restorano ir krautuvės lankytojams siūlomi keturiolikos rūšių sidrai. Jų asortimentą planuojama nuolat plėsti.