Kodėl Turkijoje įstrigo lietuvių poilsiautojai?

Tarptautiniame Vilniaus oro uoste turėję leistis antradienį 12 val. 45 min., Antalijos saule mėgavęsi lietuviai Lietuvą pasieks tik trečiadienį. Jų atostogas, kurios netikėtai pailgėjo, planavo du didžiausi šalies kelionių organizatoriai, o parskraidinti turi užsakomųjų skrydžių bendrovė „Small Planet Airlines“.

Vilniuje turėjęs antradienio vidudienį leistis orlaivis atskris tik jau prasidėjus trečiadieniui.<br>T.Bauro nuotr.
Vilniuje turėjęs antradienio vidudienį leistis orlaivis atskris tik jau prasidėjus trečiadieniui.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aida Murauskaitė

Aug 26, 2014, 4:55 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 2:53 PM

Kaip sakė "Novaturo" atstovė, kol kas aiškinamasi, dėl kokių priežasčių iš Antalijos laiku neišskrido lėktuvas, turėjęs parskraidinti jų klientus. Ji sakė, kad priežastis - problemos dėl orlaivio. Vienu lėktuvu turėtų parskristi ir "Novaturo", ir "Tez Tour" klientai.

Kaip paaiškino"Small Planet Airlines" atstovė Viktorija Ulinskė, antradienį turėjęs vykti skrydis Antalija-Vilnius, laikantis visų skrydžio saugos reikalavimų, buvo atidėtas.

Orlaivis iš Antalijos oro uosto turėjo išskristi 9 val 30 min. Paaiškėjus, kad vėlavimas užtruks, keleiviams buvo suteiktas maitinimas, o vėliau jiems suteikta nakvynė 5 žvaigždučių „viskas įskaičiuota“ tipo viešbučiuose.

Šiuo metu planuojama, kad orlaivis išvyks 21 val. Reisu Antalija-Vilnius skrenda 180 keleivių.

"Bendrovės „Small Planet Airlines“ skrydžiai nesutriks, nes sklandų jų grafiką užtikrins pagalbinis kompanijos orlaivis. „Small Planet Airlines“ nuoširdžiai apgailestauja dėl patiriamų nepatogumų bei atsiprašo keleivių už šiuo metu patiriamus nepatogumus", - sakė V.Ulinskė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.