Lrytas.tv atsinaujino ir toliau užtikrintai pirmauja

Populiariausia interneto televizija rugsėjo mėnesį pasitiko su didžiulėmis permainomis. Pirmiausia pasikeitė televizijos pavadinimas – nuo šiol ji vadinasi lrytas.tv.

Populiariausia interneto televizija lrytas.tv rugsėjo mėnesį pasitiko su didelėmis permainomis.
Populiariausia interneto televizija lrytas.tv rugsėjo mėnesį pasitiko su didelėmis permainomis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2014, 7:13 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 10:18 PM

Svetainės dizainas pritaikytas bet kuriam įrenginiui – šis sprendimas yra pirmasis ir kol kas vienintelis Lietuvoje. Taigi visiškai nesvarbu, kokiu įrenginiu – mobiliuoju telefonu, delniniu, planšetiniu ar stacionariu kompiuteriu – jūs naudojatės, interneto televiziją lrytas.tv galite žiūrėti visada ir visur, o pasirinkę patinkančią temą išsyk pamatysite visus su šia tema susijusius reportažus. Nebereikės gaišti laiko perjunginėjant vaizdo reportažus, nes nuo šiol jie automatiškai transliuojami vienas po kito.

Jau galime rodyti kelias tiesiogines transliacijas vienu metu. Žinoma, ir toliau tiesiogiai transliuosime „Lietuvos ryto” televizijos programą. Jei nespėjote laiku įsijungti mėgstamos laidos, nieko baisaus. Bet kurį reportažą, laidą ar įrašą galite rasti lrytas.tv bibliotekoje ir peržiūrėti jums patogiu metu.

Lrytas.tv – interaktyvusis portalas. Žiūrovai turi galimybę vertinti reportažus ir patys kurti šį portalą siųsdami savo filmuotus vaizdelius. Tai padaryti labai paprasta, o vaizdo siužetus galima filmuoti telefonu, planšetiniu kompiuteriu, foto- ar vaizdo kamera.

Ir dar vienas labai svarbus dalykas – vaizdo siužetų, reportažų ir laidų srautas niekada nesibaigia.

Lrytas.tv ir toliau užtikrintai pirmauja tarp interneto televizijų Lietuvoje. Tai rodo bendrovės „Gemius” auditorijos tyrimas. Svetainę rugpjūčio mėnesį aplankė 370 298 vartotojai.

Lrytas.tv pasiekė ir didžiausią auditorijos dalį – 19,85 proc., o vienas lankytojas populiariausios interneto televizijos programas ir specialius reportažus vidutiniškai žiūrėjo daugiau nei dvidešimt minučių.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.