Prekybos internetu milžinė skaičiuoja milijoninius nuostolius

Prekybos internetu milžinė „Amazon“ paskelbė trečiojo šių metų ketvirčio nuostolius. Jie sudarė 437 mln. JAV dolerių. Tai - gerokai daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu praėjusiais metais (41 mln. JAV dolerių). Apie tai praneša naujienų agentūra BBC.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 24, 2014, 11:09 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 8:54 PM

Viena didžiausių pasaulyje interneto mažmenininkių taip pat prognozuoja didesnių nei tikėtasi nuostolių sulauksianti ir paskutinįjį šių metų ketvirtį.

Po paviešintos informacijos „Amazon“ akcijų vertė Niujorko biržoje smuko daugiau kaip 10 procentų.

Pastaruoju metu prekybos milžinė nemažai gaunamų pajamų investuoja į naujas iniciatyvas, pavyzdžiui, šviežių daržovių pristatymą JAV gyvenantiems klientams. Taip pat neseniai už 1 mlrd. JAV dolerių įsigyta žaidimų mėgėjus vienijanti interneto svetainė „Twitch“. Tokios investicijos pelną sumažino – įmonės veiklos išlaidos, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, išaugo nuo 17,1 iki 21,1 mlrd. JAV dolerių.

Investuotojai į tokius veiksmus kol kas reaguoja ramiai, tačiau jų kantrybė pamažu senka. Nuo šių metų pradžios iš viso „Amazon“ akcijų vertė jau smuko 20 proc.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.