Dėl keleivių į Amsterdamą iš Vilniaus grumsis ir latviai

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ pristato naują skrydžių kryptį – Vilnius– Amsterdamas. Oro bendrovė Lietuvos ir Nyderlandų sostines sujungs trijų tiesioginių skrydžių per savaitę reisu, pradedamu vykdyti šiandien. Į Amsterdamą skraidina ir Lietuvos „Air Lituanica“.

Naujuoju maršrutu Vilnius-Amsterdamas oro bendrovė toliau stiprina savo pozicijas Baltijos šalyse.
Naujuoju maršrutu Vilnius-Amsterdamas oro bendrovė toliau stiprina savo pozicijas Baltijos šalyse.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2014, 4:59 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 2:18 AM

„Kas trečiam, skrendančiam į Amsterdamą, ši kryptis yra tarpinė stotelė pasiekti tolimesnius pasaulio kampelius. Naujasis skrydžių maršrutas padės pagerinti susisiekimą su viso pasaulio miestais bei sustiprinti „airBaltic“ ryšį su didžiaisiais Europos miestais“, – sako „airBaltic“ komercijos vadovas Kristoferis Viatte.

Iki šiol „airBaltic“ keleiviai galėjo rinktis tiesioginį skrydį į Amsterdamą tik iš Rygos. Naujuoju maršrutu Vilnius-Amsterdamas oro bendrovė toliau stiprina savo pozicijas Baltijos šalyse.

Nuo spalio 30 d. „airBaltic“ lėktuvai iš Vilniaus oro uosto į Nyderlandų sostinę Amsterdamą skraidins tris kartus per savaitę lėktuvu „Boeing 737“. Lėktuvo bilietas į abi puses kainuos nuo 171,40 litų (49 eurų), įskaičiavus oro uostų mokesčius ir rinkliavas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.