Į paskutinę kelionę – su „Harley Davidson“ katafalku

Jungtinių Valstijų Virdžinijos valstijoje įsikūręs laidojimo ir ritualinių paslaugų biuras „Mountcastle Turch Funeral Homes“ siūlo „Harley Davidson“ katafalką, rašo „The New York Daily News“. „Aš negaliu pravažiuoti nė kvartalo, kad žmonės nepradėtų signalizuoti ir moti. Žmonės sustoja, norėdami nusifotografuoti“, – laikraščiui sakė šio ir dar dviejų laidojimo biurų savininkas Michaelis Turchas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-31 11:53, atnaujinta 2018-01-23 23:41

Idėja įsigyti tokį katafalką M.Turchui kilo, kai jis šešerius metus koordinavo ritualinių paslaugų teikimą šeimai, kuri savo mirusiam mylimam žmogui laidoti buvo užsisakiusi „Harley Davidson“ katafalką. Nuo tada visi jo nuolat klausinėjo apie tą katafalką, tad M.Turchas susirado tokius katafalkus gaminančią įmonę ir užsakė vieną katafalką. Šios transporto priemonės jis laukė apie 4–5 mėnesius ir paklojo už ją 85 tūkstančius dolerių. Tačiau jis atsiėjo pigiau už įprastinį katafalką, kurio kaina – apie 105 tūkstančius dolerių.

Šį neįprastą katafalką M.Turchas įsigijo prieš tris savaites ir jau naudojo du kartus. Pasak laidojimo biuro savininko, dabar žmonės dažnai jam sako, jog norėtų, kad į paskutinio poilsio vietą juos vežtų motociklas. M.Turchas prisipažino, kad apie įprastinius katafalkus tokių žodžių jam neteko išgirsti nė iš vienų lūpų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.