„Vičiūnų“ aruode – net šeši aukso medaliai

Nors sakoma, kad savame krašte pranašu nebūsi, visame pasaulyje pripažinimo sulaukusi „Vičiūnų grupė“ jau nebe pirmus metus skina aukščiausius įvertinimus ir Lietuvoje.

„Vičiūnų grupė“ kasmet dalyvauja konkurse Lietuvoje, nors yra pelniusi jau ne vieną tarptautinį apdovanojimą: iš kairės –– „Vičiūnų grupės“ verslo vystymo vadovas T.Bagdonavičius, administravimo direktorė R.Bičkauskienė, valdybos pirmininkas V. Matijošaitis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
„Vičiūnų grupė“ kasmet dalyvauja konkurse Lietuvoje, nors yra pelniusi jau ne vieną tarptautinį apdovanojimą: iš kairės –– „Vičiūnų grupės“ verslo vystymo vadovas T.Bagdonavičius, administravimo direktorė R.Bičkauskienė, valdybos pirmininkas V. Matijošaitis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-16 10:09, atnaujinta 2018-01-15 22:41

Nacionaliniame Lietuvos pramonininkų konfederacijos konkurse „Lietuvos metų gaminys 2014“ „Vičiūnų grupės“ įmonių gaminiai įvertinti šešiais aukso medaliais.

Aukščiausią įvertinimą pelnę produktai – keturi žuvies gaminiai, koldūnai ir duona – kalba apie šios Lietuvos įmonės žingsnius į naujų produktų rinkas. „Vičiūnų grupė“ buvo įvertinta ir kitame Pramonininkų konfederacijos konkurse – jai suteiktas „Sėkmingai dirbančios įmonės 2014“ vardas.

„Vičiūnų“ įmonių grupės valdybos pirmininkas Visvaldas Matijošaitis tvirtinp, kad bendrovė kasmet dalyvauja konkurse Lietuvoje, nors jau yra pelniusi ne vieną aukštą tarptautinį apdovanojimą.

„Mums labai rūpi Lietuvos rinka ir mūsų pirkėjai – jie yra svarbiausi mūsų įmonių ir produktų vertintojai. Lietuvos konkursui pateikiami naujausi mūsų gaminiai, rinkoje atsiradę maždaug prieš metus ir jau spėję pasiteisinti bei tapti populiarūs.

Nors mūsų šalies rinka yra palyginti nedidelė, būtent Lietuvos žmonėms pirmiausiai norime pristatyti tai, ką turime naujausia ir geriausia“, – pasakojo V. Matijošaitis.

Pasak kompanijos vadovo, įmonės gaminiai ir pati „Vičiūnų grupė“ kasmet pelno apdovanojimus ne vienoje užsienio šalyje, į kurią yra tiekiami produktai.

„Šiandien svarbiausia yra kokybė, greitis ir lankstumas. Būtina užtikrinti aukščiausią produktų kokybę, kurią pripažįsta ir patvirtina Lietuva bei kitos pasaulio šalys – nuo Japonijos iki JAV.

Mūsų specialistai ir gamybos įmonės pasirengusios greitai reaguoti į pasaulio rinkų poreikius, skirtingus skonius, besikeičiančius žmonių poreikius“, – teigė V. Matijošaitis.

Žengiant į naują šalį ar dirbant jau esamose rinkose reikia spręsti pagrindinį klausimą – ar produkcija atitinka keliamus kokybės reikalavimus. „Vičiūnų grupė“ jau yra gavusi visus svarbiausius kokybės sertifikatus.

„Šiandien galime didžiuotis, kad sukūrėme pasaulinio lygio verslą. Mūsų verslą kuria, jam vadovauja ir plėtrą vykdo lietuviai. Savo šalyje išugdėme pasaulinio lygio specialistus.

Be to, nuolat kurti ir pelnyti įvertinimą, patvirtinantį, kad toje šalyje mes sugebėjome pateikti aukščiausio lygio produktus, galime tik turėdami puikių ir iniciatyvių specialistų.

Tik kūrybingai į darbą žiūrintys žmonės gali greitai ir kokybiškai sukurti bei pagaminti unikalius, sveikus ir gerai vertinamus gaminius. Puiki vadyba, darnus komandos darbas suteikia galimybę greitai reaguoti į rinkos poreikius ir nuolat nustebinti klientus“, – teigė V. Matijošaitis.

Šių metų „Lietuvos metų gaminio“ konkurse aukso medaliais įvertinta „Vičiūnų grupei“ priklausančių bendrovių produkcija: „Baltic food partners“ pagaminta „PREMIUS“ skumbrė su sviestu, „Orka foods“ šaldyti koldūnai su kalakutiena, spanguolėmis ir obuoliais, „Plungės duonos kepinių“ iškepta „EKO duona Trejos girnos“ (šviesi, su moliūgų sėklomis), „Vičiūnų ir partnerių“ šaltai rūkytų raudonųjų lašišų filė ir šaltai rūkytų lašišų filė juostelės bei bendrovės „Plungės kooperatinė prekyba“ snieginių krabų skonio lazdelės su tikra krabų mėsa.

„Mes niekada nesustojame ieškoję. Atrodytų, ką dar nauja galima pagaminti iš mums visiems įprastos žuvies? O mūsų technologai sugeba kasmet nustebti ir Lietuvą, ir pasaulį“, – kolegas gyrė V. Matijošaitis.

Pramonininkų konfederacijos konkursuose dalyvaujanti „Vičiūnų grupė“ apdovanojimus už savo produkciją gauna jau ne vienerius metus. Užpernai vykusiame „Lietuvos metų gaminio“ konkurse „Vičiūnų“ gaminiai pelnė tris aukso ir vieną sidabro medalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.