Puodų detektyvas: sumokėjo už du, atsiuntė tik vieną

Vievyje gyvenanti Dalia Charūnienė dar gruodžio pradžioje užsisakė du puodus makaronams gaminti. Moteris tikėjosi juos padovanoti artimiesiems Kalėdų proga. Tačiau D.Charūnienei prisiėjo galvoti apie kitas dovanas, mat prekės, už kurią sumokėjo, taip ir nesulaukė. Atkeliavo ji mėnuo po žiemos švenčių. Ir tai tik po atkaklių vieviškės pastangų prisibelsti į puodus įsiūliusią įmonę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-23 15:51, atnaujinta 2018-01-15 05:41

„Pirmą kartą taip papuoliau“, – paskambinus į lrytas.lt guodėsi D.Charūnienė, susiviliojusi „Didžiojo žaidimo“ organizatorės – įmonės „Arpresa“ – pasiūlymu.

Pranešimą iš pašto, kad puodai atkeliavo, moteris gavo gruodžio 17-ąją. Čia be kelių centų suplojo 300 litų – po 149,9 lito už kiekvieną puodą. Siuntinį gavo, tačiau jame buvo ne du, o vienas puodas.

Vievio gyventoja grįžusi namo mėgino susisiekti su puodus pardavinėjančia įmone. Tačiau be to, kad buvo išklausyta ir sulaukė atsakymo, jog jai bus perskambinta, vieviškė nieko nepešė. Galiausiai sausio 6 d. buvo pažadėta, kad tą pačią dieną per kurjerį jai bus išsiųstas trūkstamas puodas. Tačiau savo daikto D.Charūnienė sulaukė tik po dviejų savaičių.

„Užsisakant puodus buvo žadėta, kad sulauksiu staigmenos. Tikriausiai tai ir buvo žadėta staigmena – vietoj dviejų puodų gauti vieną, – juokėsi moteris. – Skaudžiausia, kad mane laiko kvailio vietoje: dar sulaukiau laiško, kad esu elitinė žaidėja“.

„Arpresa“ direktorius Ričardas Bernotavičius pripažino, jog įmonės darbuotojai suklydo – į siuntinį vietoj dviejų supakavo vieną puodą.

„Gruodis, ypač antra jo pusė, buvo labai sunki visoms logistikos srityje dirbančioms įmonėms, nes susidėjo du faktoriai: ypač intensyvus Kalėdų laikas ir euro įvedimas, dėl kurio teko pertvarkyti sistemas“, – lrytas.lt kalbėjo R.Bernotavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.