„Maxima“ vėluoja, bet bus didesnė

Viena populiariausių sostinės centre dirbančių ir gyvenančių vilniečių apsipirkimo vietų – „Maxima“ prekybos centre „Europa“, atnaujinta ir gerokai didesnė, turėtų duris atverti balandžio mėnesį. Iš vieno X parduotuvės ją planuojama išplėsti iki dviejų iksų.

Planuojama, kad „Maxima“ bus atidaryta balandį.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Planuojama, kad „Maxima“ bus atidaryta balandį.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Artūras Jančys

Feb 2, 2015, 4:13 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 8:42 AM

Dar rugsėjį pertvarkyti ir plėsti uždarytą parduotuvę buvo planuojama atnaujinti iki Naujųjų metų. Po to įkurtuvės nukeltos iki sausio 15 dienos, bet realūs statybos darbai dar nepradėti.

„Maximos“ atstovė Renata Saulytė paaiškino, kad su nuomotojais, prekybos centro „Europa“ valdytojais, tariamasi dėl nuomos sąlygų. R.Saulytė pabrėžė, kad atliekant „Maximos“ plėtrą ypatingas dėmesys skiriamas saugumui ir patogumui.

„Kai tik pavyks pasiekti abi šalis tenkinantį susitarimą, parduotuvės atnaujinimo darbai bus nedelsiant pradėti. Tikimasi, kad suplanuoti atnaujinimo darbai bus atlikti ir parduotuvė klientams vėl duris atvers šių metų balandį. Nuoširdžiai atsiprašome klientų už laikinus nepatogumus“, – teigė R.Saulytė.

Ji paaiškino, jog „Maximos“ atnaujinimo darbai suplanuoti siekiant, kad ji dar labiau patenkintų pirkėjų lūkesčius: joje būtų saugu ir patogu apsipirkti, čia pirkėjai rastų jų poreikius tenkinantį prekių asortimentą.

Atnaujinta ir erdvesnė parduotuvė bus ypač džiugi naujiena Vilniaus miesto savivaldybėje apsilankantiems gyventojams ir, aišku, patiems savivaldybės darbuotojams.

Todėl buvo nuspręsta parduotuvę atnaujinti iš esmės: įvertinant, ar parduotuvė įrengta maksimaliai saugiai, numatoma atnaujinti parduotuvės interjerą, prekybinę įrangą, iš naujo suformuojant vietinių klientų poreikius atitinkančią prekių įvairovę. Prekybos centro „Europa“ atstovai sakė, jog plečiant „Maximą“ nereikės jokio papildomo priestato ar didinti bendro dangoraižio ploto: bus panaudotos esamos erdvės.

Anot prekybos centro atstovų, „Europoje“ numatyta ir daugiau vidaus pertvarkymo darbų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.