„Vičiūnų grupė“ remia žirgų lenktynes Sartuose

Lietuvos gyventojų pamėgtos žirgų lenktynių šventės „Sartai 2015“ rėmėja šiemet tapo rinkos lyderė „Vičiūnų grupė“. Ši ne tik Lietuvos, bet ir pasaulio žuvies produktų rinkoje žinomo prekinio ženklo atstovė savo vardą sieja su ne vienu plataus atgarsio šalyje sulaukiančiu projektu.

V.Matijošaitis<br>Asmeninio archyvo nuotrauka
V.Matijošaitis<br>Asmeninio archyvo nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Simonas Liutkus

Feb 7, 2015, 3:53 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 8:46 PM

Savo sprendimą paremti žirgų lenktynių šventę „Sartai 2015“ ši įmonių grupė grindžia nuolatiniu dėmesiu savo svarbiausios, nacionalinės, rinkos kultūrinei aplinkai.

„Gilias tradicijas turinčios Sartų lenktynės yra ne tik žirgų augintojų ir žirgų sporto mėgėjų šventė. Tai bene vienintelė žiemos šventė, į kurią susirenka visos Lietuvos žmonės iš tolimiausių šalies kampelių. Vaizdingas, nuotaikingas, azartiškas, dešimtmečius vykstantis Lietuvos žirgų mylėtojų renginys turi būti puoselėjamas ir populiarinamas. Tikiu, kad ir šią žiemą į Sartus susirinks daugybė žmonių – nuo mažo iki seno – pasidžiaugti puikiu reginiu, nuostabiais žirgais ir vadeliotojų meistriškumu. Džiaugiuosi ir palaikau šią puikią Lietuvos žirgų auginimo tradiciją“, – įsitikinęs renginio pagrindinis rėmėjas „Vičiūnų grupės“ valdybos pirmininkas Visvaldas Matijošaitis.

Socialinės atsakomybės projektai – svarbi „Vičiūnų grupės“ kuriamo verslo kultūros ypatybė. Dalis pelno nuolat skiriama labdarai ir paramai. Ne vienerius metus įmonių grupė yra įvairių socialinių, kultūros bei verslo renginių, krepšinio sporto globėja ir rėmėja. Įmonės paramos planuose nuolat atsiduria švietėjiškos, jaunųjų specialistų ugdymo programos, mokslo stovyklos bei konferencijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.