Jūrų uosto vadovas prisipažino vartojęs narkotikų?

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos vadovas Arvydas Vaitkus per savo spaudos atstovus išplatino interviu, pavadintą „Darbas mane veikia kaip narkotikai“.

A.Vaitkaus vadovaujma Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija pasiekė puikių rezultatų.
A.Vaitkaus vadovaujma Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija pasiekė puikių rezultatų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2015, 1:48 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 8:18 PM

Toks vadovo atvirumas nustebino specialistus, nes A.Vaitkus šia fraze net ir įvardijo, kokių narkotikų poveikį jis yra patyręs – amfetamino. Nes opiatai žmogų slopina, heroinas atpalaiduoja ir migdo. Energijos suteikia sintetiniai narkotikai.

Į spaudos atstovo klausimą, kas motyvuoja taip intensyviai dirbti, A.Vaitkus atsakė: „Jei turite galvoje pačią veiklą, darbo procesą ir rezultatų siekimą, tai šiuose dalykuose aš esu paskendęs iki kaulų smegenų – mane tai veikia kaip narkotikai ir nežinau, ar kada nors išsivaduosiu iš šios priklausomybės“.

Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacija pagerbė ir apdovanojo labiausiai 2014 metais prie ekonomikos augimo prisidėjusias eksportu užsiimančias bendroves, o vieną pagrindinių – „Lietuvos eksporto prizą“ – pelnė Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija, kuri eksportu nė neužsiima, tačiau sukurdama eksporto platformą kitiems, per pastaruosius metus šioje srityje sumušė tiek rekordų, kiek niekada nebuvo per visus daugiau kaip 760 uosto gyvavimo metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.