Vilniuje – tarptautiniai inovatyvių idėjų mainai

Gegužės 6-8 dienomis Vilniuje vyks 13-oji metinė konferencija „Regionų inovacijos globaliam konkurencingumui“. Forume patirtimi bei įžvalgomis dalinsis garsūs akademinių institucijų ir verslo atstovai iš įvairių pasaulio valstybių. Konferenciją organizuoja Baltijos vadybos plėtros asociajcija (BMDA) kartu su ISM vadybos ir ekonomikos universitetu.

Forume bus kalbama ir apie tai, kaip pasirinkti įmonės struktūrą bei kaip užtikrinti intelektinės nuosavybės saugą.<br>Organizatorių nuotr.
Forume bus kalbama ir apie tai, kaip pasirinkti įmonės struktūrą bei kaip užtikrinti intelektinės nuosavybės saugą.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 5, 2015, 7:32 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 9:23 PM

13-oji tarptautinė BMDA konferencija Vilniuje suburs akademinę bei verslo bendruomenę iš Lietuvos ir užsienio valstybių. Renginio tikslas – dalintis inovatyviomis ir drąsiomis idėjomis, kurios gali tapti konkurencingos viso pasaulio mastu.

„Ši konferencija yra puiki galimybė Lietuvos verslo bendruomenei kasmet pristatyti savo naujausias idėjas bei pasisemti minčių ir patirties iš užsienio kolegų, pabendrauti bei užmegzti vertingus ryšius su patyrusiais ekspertais ir verslininkais iš viso pasaulio“, – sako ISM vadybos ir ekonomikos universiteto rektorius Alfredas Chmieliauskas.

Kiekviena iš trijų konferencijos dienų skirta vis kitai temai. Pirmoji – mokslininkų ir verslo teoretikų diena. Joje dalyviai išgirs įvairių tarptautinių verslo mokyklų bei universitetų dekanų pranešimus vadybos ir rinkodaros klausimais.  Mokslinius darbus vadybos temomis pristatys magistrantai. Lektoriai profesionalai galės išklausyti jiems sirtus pranešimus apie naujausius mokymosi naujausius resursus bei jų panaudojimą.

Antrąją konferencijos dieną užsienio ir mūsų šalies konsultantai bei ekspertai siūlys sprendimus kaip padaryti organizacijos veiklą rezultatyvesne bei efektyvesne. Forume bus kalbama, kaip pasirinkti įmonės struktūrą bei kaip užtikrinti intelektinės nuosavybės saugą. Antrąją dieną pranešimus skaitys žymūs Lietuvos kalbėtojai – filosofas, profesorius Leonidas Donskis, „Euromonitor International“ instituto Lietuvoje direktorius Marius Dundulis. Be to, kalbės Tailando, Ukrainos ir Olandijos vadybos konsultantai bei ekspertai.

Sėkmės istorijomis trečiąją konferencijos dieną dalinsis verslo lyderiai iš Singapūro, Estijos ir Lietuvos. Tarptautinė konsultacijų kompanija „Hay Group“ pateiks įžvalgas apie lyderių kompetencijas, o buvęs Ukrainos ekonomikos ministras ir konsultantas Pavlo Sheremeta pristatys naują „Blue Ocean Leadership“ vadybos koncepciją.

Kiekvieną dieną po renginio numatyti šventiniai priėmimai konferencijos dalyviams, kurių metu bus galimybė gyvai pabendrauti su pranešėjais bei kitais konferencijos dalyviais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.