IKEA pirkti apsauginiai varteliai neapsaugojo vaikų

Prekybos centras IKEA įspėja

IKEA atšaukia nesaugius produktus.<br>D.Umbraso nuotr.
IKEA atšaukia nesaugius produktus.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 12, 2015, 10:36 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 4:29 AM

Įstatomieji apsauginiai varteliai „Patrull klamma“ ir „Patrull smidig“ yra saugūs naudoti tarpduryje arba laiptų apačioje.

IKEA gavo pranešimų, kad šie apsauginiai varteliai tarp sienų įsistato nepakankamai tvirtai, kad išsilaikytų numatytoje vietoje. Taip pat yra pavojus užkliūti už vartelių apatinio metalinio strypo. Jei varteliai įstatyti laiptų viršuje, kyla grėsmė nuo jų nukristi ir susižaloti. Trijuose gautuose pranešimuose teigiama, kad būtent dėl šios priežasties susižalojo nuo laiptų nukritę vaikai.

Pirkėjai, norintys toliau naudoti įsigytus „Patrull klamma“ arba „Patrull smidig“ tarpduriuose arba laiptų apačioje, susisiekę su IKEA, gaus atnaujintas apsauginių vartelių naudojimo instrukcijas ir naujus įspėjamuosius lipdukus.

Pirkėjai, norintys grąžinti apsauginius vartelius „Patrull klamma“ arba „Patrull smidig“ su datos antspaudu 1510 (pirmi du skaitmenys žymi metus, trečias-ketvirtas – savaitę) arba ankstesnę datą žyminčiais skaitmenimis, laukiami IKEA parduotuvėje, kur galės atsiimti už juos sumokėtą sumą. Taip pat galima grąžinti bet kurias kitas apsauginių vartelių „Patrull“ papildomas dalis. Norint susigrąžinti už prekes sumokėtus pinigus, pirkimą įrodantis dokumentas nebūtinas.

Apsauginiai varteliai „Patrull klamma“ ir „Patrull smidig“ parduodami nuo 1995m. rugpjūčio 1 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.