„Small Planet Airlines“ verslo sparnus kelia į Vokietiją

Užsakomųjų skrydžių bendrovė „Small Planet Airlines“ nusižiūrėjo Vokietijos rinką ir Berlyne steigia antrinę įmonę „Small Planet Airlines GmbH“. Siūlydama bendradarbiauti ji pradėjo ir derybas su garsiais Vokietijos kelionių operatoriais.

„Small Planet Airlines“ planuoja gauti Vokietijos oro vežėjo licenciją bei vykdyti skrydžius su Vokietijoje registruotais orlaiviais.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Small Planet Airlines“ planuoja gauti Vokietijos oro vežėjo licenciją bei vykdyti skrydžius su Vokietijoje registruotais orlaiviais.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 25, 2015, 12:02 PM, atnaujinta Nov 26, 2017, 7:00 PM

„Plėtra į Vokietijos rinką yra strateginis žingsnis, kuris buvo svarstomas gana ilgą laiką. Su patikimais partneriais, kurie turi darbo vietos rinkoje patirties, esame pasirengę žengti žingsnį pirmyn ir įsteigti įmonę šioje šalyje“, – sakė „Small Planet Airlines“ direktorius Vytautas Kaikaris.

Artimiausiu metu planuojama gauti Vokietijos oro vežėjo licenciją („AOC“) bei vykdyti skrydžius su Vokietijoje registruotais orlaiviais iš pagrindinių ir regioninių šalies oro uostų.

Kompanijai vadovaus Andreas Wobig bei Oliver Pawel, kurie ankščiau dirbo oro linijų bendrovėje „Germania“.

„Aš ir mano kolega Oliveris turėjome galimybę įsitikinti, kad „Small Planet Airlines“ yra šiuolaikiška, profesionaliai valdoma ir labai perspektyvi kompanija.

Ketiname pasinaudoti jau sukurta infrastruktūra, kuri leidžia siūlyti Vokietijos rinkai kokybiškas paslaugas už konkurencingą kainą. Esame atviri naujoms galimybėms Europoje ir tikime, jog mums pavyks sėkmingai prisidėti prie „Small Planet Airlines“ verslo plėtros“, – sakė „Small Planet Airlines GmbH“ direktorius Andreas Wobig.

„Small Planet Airlines“ – atostogų skrydžių kompanija, turinti 18 lėktuvų ir skraidinanti keleivius Didžiosios Britanijos, Lenkijos, Lietuvos, Italijos, Vokietijos ir Azijos rinkose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.