„Pigu.lt“ jau priklauso lenkams

Didžiausia elektroninė parduotuvė „Pigu.lt“ perėjo į Lenkijos privataus kapitalo investinės bendrovės MCI rankas. Sutartis pasirašyta trečiadienį, sulaukus palankaus Lietuvos ir Latvijos konkurencijos tarybų pritarimo. Nuo šiol lenkams priklausys visos „Pigu.lt“ grupės – parduotuvių tiek Lietuvoje, tiek Latvijoje, tiek Estijoje – kontrolinis akcijų paketas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 27, 2015, 5:32 PM, atnaujinta Nov 26, 2017, 6:48 AM

Kaip pasakojo „Pigu.lt“ valdybos pirmininkas Mykolas Majauskas, „Pigu.lt“ pereina į Lenkijos grupei MCI priklausančios bendrovės „Private Equity Managers“ („PEManagers Group“) kontroliuojamo fondo „MCI.TechVentures 1.0“ rankas.

Išsamiau komentuoti apie tikslų akcijų skaičių, jų pardavimo kainą M.Majauskas atsisakė teisindamasis konfidencialumos susitarimais.

„Tai dar labiau sustiprins mūsų lyderio pozicijas Baltijos šalyse ir padės mums teikti pasaulinio lygio paslaugas savo klientams“, – sakė sandoriu besidžiaugiantis M.Majauskas.

„PEManagers Group“ yra investavusi į į kitus elektroninės prekybos projektus – „Morele.net“, „KupiVIP“ ar „Mall.CZ“. MCI yra Varšuvos biržoje kotiruojama bendrovė.

„Pigu.lt“ įsteigta 2007-aisiais, yra savo srities lyderė Baltijos šalių regione. 2011-aisiais įmonė plėtėsi Latvijoje – įkūrė elektroninę parduotuvė 220.lv, taip pat Estijoje – www.kaup24.ee.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.