„Lufthansa“ orlaiviui kelią į Vilnių pastojo paukštis

Trečiadienį Tarptautiniame Vilniaus oro uoste (TVOU) leidžiantis oro bendrovės „Lufthansa“ orlaiviui, į langą rėžėsi paukštis, stiklas įskilo. Dėl šio incidento buvo atšauktas skrydis į Frankfurtą – lėktuvas turėjo pakilti 14 val. 40 min. Vėliau oro bendrovė nutarė atsiųsti į Vilnių kitą lėktuvą.

„Lufthansa“ skrydis į Frankfurtą trečiadienį atšauktas.<br>V.Balkūno nuotr.
„Lufthansa“ skrydis į Frankfurtą trečiadienį atšauktas.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aida Murauskaitė

2015-06-10 16:10, atnaujinta 2017-11-23 08:38

Kaip sakė TVOU atstovė Indrė Baltrušaitienė, orlaivis, įskilus lango stiklui, Vilniuje nusileido saugiai, keleiviai ir įgula nenukentėjo. Orlaivis šiuo metu stovi Vilniaus oro uoste, laukia techninės apžiūros.

„Kol kas neaišku, kaip bus skraidinami keleiviai, kurie ruošėsi šiandien keliauti į Frankfurtą“, – sakė I.Baltrušaitienė.

Kurį laiką oro uosto tinklalapyje buvo skelbiama, kad keleiviai bus informuojami apie skrydį vėliau. Vėliau skrydis į Frankfurtą buvo atšauktas.

Tačiau po kurio laiko Vokietijos aviacijos įmonė nutarė atsiųsti lėktuvą iš Miuncheno ir keleivius iš Vilniaus nuskraidinti į Frankfurtą. Orlaivis iš Miuncheno Vilniuje turėtų leistis 18 val. 15 min., o 19 val. – kilti į Frankfurtą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.