Skrydį į Frankfurtą teko atšaukti dėl pasiligojusios palydovės

Oro bendrovei „Lufthansa“ ši savaitė nesėkminga. Į Frankfurtą iš Vilniaus skraidinanti oro bendrovė nemalonumų patyrė dar trečiadienį, kai į lėktuvo langą rėžėsi paukštis. Šeštadienį taip pat teko atšaukti skrydį. Šįkart – dėl įgulos narės sveikatos bėdų.

„Lufthansa“ savaitė: atidėti skrydžiai dėl paukščio ir palydovės sveikatos.<br>V.Balkūno nuotr.
„Lufthansa“ savaitė: atidėti skrydžiai dėl paukščio ir palydovės sveikatos.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aida Murauskaitė

Jun 13, 2015, 3:07 PM, atnaujinta Nov 22, 2017, 5:29 PM

Šeštadienį 14 val. keleiviai, keliaujantys į Frankfurtą, dar laukė skrydžio, nors orlaivis iš Vilniaus turėjo pakilti dar 6 val. ryte.

Kaip paaiškino TVOU atstovai, skrydis iš pradžių buvo atidėtas 6 valandas. Tačiau laukti keleiviams teko ilgiau, nei planuota. Orlaivis pakilo 14 val. 26 min. 

Tokio vėlavimo priežastis – sutrikusi orlaivio palydovės sveikata. Įgula, atskridusi penktadienio vakarą, liko nakvoti Vilniuje. Iš ryto prieš skrydį palydovei pasidarė bloga, buvo iškviestas gydytojas. Po apžiūros nutarta skrydį atidėti.

Tai antroji „Lufthansa“ nesėkmė šią savaitę. Trečiadienį Tarptautiniame Vilniaus oro uoste (TVOU) leidžiantis oro bendrovės „Lufthansa“ orlaiviui, į langą rėžėsi paukštis, stiklas įskilo. Orlaivis Vilniuje nusileido saugiai, keleiviai ir įgula nenukentėjo.

Dėl šio incidento trečiadienį iš pradžių buvo atšauktas skrydis į Frankfurtą. Vėliau oro bendrovė nutarė atsiųsti į Vilnių kitą lėktuvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?