„Barbora“ žengė pirmąjį žingsnį iš Vilniaus

Maisto ir kasdienes prekes internetu elektroninės parduotuvės „Barbora“ klientai jau gali užsisakyti atvežti ne tik Vilniuje, bet ir Trakuose bei daugelyje Vilniaus rajono gyvenviečių.

„Barbora“ programėlė suteikia tokias pat galimybes kaip ir elektroninė parduotuvė.
„Barbora“ programėlė suteikia tokias pat galimybes kaip ir elektroninė parduotuvė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2015, 3:50 PM, atnaujinta Oct 30, 2017, 6:46 AM

Antrąjį prekių surinkimo ir paskirstymo centrą pavasarį atidariusi „Barbora“ dvigubai padidino specialiai maistui gabenti pritaikytų automobilių parką ir išplėtė aptarnaujamą teritoriją. Skaičiuojama, kad šiandien „Barbora“ paslaugomis gali naudotis 600 000 Lietuvos gyventojų.

Prekės pristatomos per kelias valandas

„Atidarius antrąjį prekių surinkimo ir paskirstymo centrą, pirkėjams užsakymus pristatome kur kas greičiau. Nauja sistema leidžia „Barbora“ klientams maistą, kurį jie nori gauti tą pačią dieną, užsisakyti iki 17.30 val., o pristatymo laiką pasirinkti vienos valandos rėžiais“, – pasakoja elektroninės parduotuvės „Barbora“ vadovas Tomas Kibildis.

Tokia galimybė, padedanti pirkėjams patogiai planuoti laiką, ypač aktuali vasarą, kai daugelis žmonių po darbo nenori skubėti namo, o leidžia laiką mieste su draugais ar šeima – užsisakyti maisto ir kasdienių prekių elektroninėje parduotuvėje „Barbora“ jie gali prieš išeidami iš darbo, o gauti jas pasirinktu laiku, kai grįš namo.

Tie, kas apie pirkinius prisiminė jau atsitraukę nuo kompiuterio, užsisakyti visko, ko reikia namams, gali naudodamiesi „Barbora“ programėle išmaniesiems telefonams. Tai vienintelė tokia programėlė Lietuvoje, sulaukusi daugybės palankių vartotojų atsiliepimų.

„Barbora“ programėlė suteikia tokias pat galimybes kaip ir elektroninė parduotuvė. Pirkėjas gali išsirinkti iš daugiau nei 7000 „Barbora“ prekių asortimento, pasirinkti pristatymo adresą ir patogų laiką, sudaryti pirkinių sąrašą ar tiesiog virtualiai pasižvalgyti po parduotuvės lentynas, sužinoti, kokios akcijos ir specialūs pasiūlymai galioja tądien elektroninėje parduotuvėje „Barbora“.

Minimalus krepšelis – tik 14,99 Eur

Vasarą „Barbora“ pirkėjams pasiūlė ir dar vieną naujovę – iki 14,99 Eur sumažintą minimalų prekių krepšelį. Tai susiję su šiltuoju metų laiku kintančiais vartotojų įpročiais.

„Pastebėjome, kad vasarą keičiasi ne tik dažniausiai perkamos prekės, bet ir apsipirkimo įpročiai. Žmonės perka kur kas daugiau vaisių, daržovių, gaiviųjų gėrimų, ledų, o apsiperka dažniau. Šaltuoju metų laiku įprasta apsipirkti visai savaitei, o vasarą šaldytuvai papildomi kas antrą ar trečią dieną. Todėl sumažinome minimalaus prekių krepšelio sumą“, – sako elektroninės parduotuvės „Barbora“ vadovas T.Kibildis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.