Į prekybos centrą – automobiliu

Nuo šiol specializuotose statybinių medžiagų parduotuvėse „Statybų duona“ Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje apsipirkti galima ir įvažiavus į prekybos salę automobiliu.

Pirkėjai prekes galės atsiimti tiesiai iš parduotuvės sandėlio.
Pirkėjai prekes galės atsiimti tiesiai iš parduotuvės sandėlio.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2015, 2:10 PM, atnaujinta Oct 29, 2017, 11:04 AM

Trijų parduotuvių reorganizavimas didžiausią Baltijos šalyse statybinių medžiagų, remonto ir buities prekių tinklą valdančiai UAB „Senukų prekybos centras“ kainavo apie 300 tūkst. eurų.

Pasak „Senukų“ prezidento Artūro Rakausko, poreikį naujovėms diktuoja nuosekliai auganti statybinių prekių rinka, įsibėgėjanti daugiabučių namų renovacija ir siekis tobulinti pirkėjų aptarnavimą.

„Reorganizavome parduotuves taip, kad tiek profesionaliems meistrams, tiek žmonėms, remontuojantiems savo būstą, apsipirkimas būtų kuo greitesnis ir patogesnis“, – sako A.Rakauskas. Klaipėdoje ir Šiauliuose prekybos plotai, kur galima bus apsipirkti įvažiavus automobiliu, sieks 4,5 tūkst., Panevėžyje – 3,5 tūkst. kv. metrų.

Ratuoti pirkėjai galės rinktis iš maždaug 2,5 tūkst. prekių pavadinimų ir jas krauti tiesiai į savo transporto priemonę. Tai, kaip teigia prekybininkai, turėtų būti ypač patogu perkantiems didesnius statybinių medžiagų kiekius. Prekės skanuojamos čia pat, neišimant jų iš bagažinės.

Pasak „Senukų“ rinkodaros direktorės Ingos Jočienės, apsipirkimą pagreitins ir konsultantų komanda, kuri bus pasiruošusi pagelbėti prie kiekvienos prekių grupės.

„Konsultantai ne tik patars kokią prekę pasirinkti ir susirasti, bet ir padės statybines medžiagas tvarkingai susidėti į automobilį“, – teigia I.Jočienė.

Dar viena prekybos tinklo naujovė – perkantiems daugiau bus taikomos mažesnės, didmenininkams skirtos kainos, o neturintys įrankių reorganizuotose parduotuvėse „Statybų duona“ nuo šiol galės išsinuomoti ir reikalingus statyboms įrankius.

Anksčiau dalis parduotuvių ploto buvo uždaryta sandėliams, iš kurių konsultantams tekdavo pagal pirkėjų poreikį atgabenti ir pildyti prekybos salės asortimentą. Po remonto ir naujos įrangos sumontavimo parduotuvėse prekės sudėliotos taip, kad reikiamą kiekį pirkėjai patys galės išsirinkti ir pasikrauti į automobilį.

Pirkėjams įvertinus reorganizuotų parduotuvių Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje pranašumus, panašiai planuojama pertvarkyti prekybos centrus ir kituose Lietuvos miestuose.

UAB „Senukų prekybos centras“ Lietuvoje valdo 83 „Senukų“ ir „Statybų duonos“ parduotuves, elektroninę parduotuvę www.e-senukai.lt. Bendrovėje dirba 3,5 tūkst. darbuotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.