„Senukams“ – rimtas tarptautinis įvertinimas

Didžiausias Baltijos šalyse statybos, remonto ir buities prekių tinklas „Senukai“ prestižiniuose Europos verslo apdovanojimuose (European Business Awards, EBA) pripažintas vienu geriausiu Lietuvos ir Europos stambiausio verslo atstovu.

Pasak „Senukų“ prezidento A.Rakausko, Europos verslo apdovanojimų įvertinimas įmonei itin vertingas dėl palankaus pirkėjų įvertinimo.<br>M.Patašiaus nuotr.
Pasak „Senukų“ prezidento A.Rakausko, Europos verslo apdovanojimų įvertinimas įmonei itin vertingas dėl palankaus pirkėjų įvertinimo.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 9, 2015, 10:00 AM, atnaujinta Oct 16, 2017, 7:22 PM

Kaip pranešė EBA, „Senukai“ atstovaus Lietuvai konkurso finale, kuriame dėl Europos verslo „Oskarais“ vadinamų apdovanojimų varžysis su įmonėmis iš 33 Europos valstybių.

„Senukai“ vertinami stambiausio verslo kategorijoje, kurioje dalyvauja kompanijos su didesne kaip 150 mln. eurų metine apyvarta.

Atrinkdama finalo dalyvius, komisija analizavo tyrimais įvertintą pirkėjų nuomonę, duomenis apie įmonės verslo rezultatus, socialinės atsakomybės veiklą bei diegiamas inovacijas.

Pasak „Senukų“ prezidento Artūro Rakausko, Europos verslo apdovanojimų įvertinimas įmonei itin vertingas dėl palankaus pirkėjų įvertinimo.

„Labai svarbu, kad sėkmę šiame prestižiniame konkurse lėmė ne tik efektyvūs „Senukų“ verslo sprendimai ir rezultatai, bet ir ir teigiama mūsų pirkėjų nuomonė, kuri mums yra pati reikšmingiausia“, – sakė A.Rakauskas.

Skirtingų verslo kategorijų finale dalyvauja dar 15 Lietuvos įmonių. Iš viso į finalą atrinktos 678 iš daugiau kaip 32 tūkst. Europoje veikiančių bendrovių. Čia į vertinimo procesą bus įtraukti visi Europos gyventojai, kuriems bus sudaryta galimybė balsuoti internetu.

Nuo 2007 metų Europos verslo apdovanojimai teikiami išskirtinių kompetencijų, novatoriškoms ir geriausias praktikas savo veikloje taikančioms įmonėms. Sėkmingiausių bendrovių pavyzdžiu siekiama paskatinti tarptautinę verslo bendruomenę vystytis ir tobulėti. Kol kas nė vienai Lietuvos bendrovei nepavyko tapti geriausia Europos įmone.

„Senukų“ tinklas Lietuvoje valdo 83 „Senukų“ ir „Statybų duonos“ parduotuves, elektroninę parduotuvę www.e-senukai.lt. Bendrovėje dirba 3,5 tūkst. darbuotojų. Per mėnesį „Senukų“ ir „Statybų duonos“ parduotuves visoje šalyje aplanko per 1 mln. pirkėjų. „Senukų“ tinklo apyvarta Lietuvoje pernai pasiekė 312,6 mln. eurų (be PVM) – 19,1 proc. daugiau nei 2013 metais (262,4 mln. eurų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.