Naujas paslaugų centras dairosi šimtų darbuotojų

Lietuvoje oficialiai atidarytas visu pajėgumu pradedantis veikti „Lindorff Business Services“ paslaugų centras. Į šį centrą, iš kurio bus aptarnaujami bendrovės klientai visoje Europoje, perkeliamos tam tikros funkcijos iš kitų „Lindorff Group“ padalinių įvairiose šalyse. Naujajame paslaugų centre šiuo metu dirba 100 įvairių sričių specialistų. Ateityje jų skaičius turi potencialo augti.

Vilniuje atidarytas naujas paslaugų centras.
Vilniuje atidarytas naujas paslaugų centras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-09 16:45, atnaujinta 2017-10-16 16:08

„Vilniuje įkurtas paslaugų centras padės apibendrinti ir panaudoti įvairiose šalyse „Lindorff Group“ sukauptas žinias ir kompetencijas, jas išplėsti, užtikrinti dar kokybiškesnį procesų valdymą. Bendradarbiaudami su mokslo institucijomis ir kitais partneriais, vystysime socialinės atsakomybes veiklas, kurioms skirsime ne mažiau kaip 100 tūkst. eurų. Taip kursime pridėtinę vertę ne tik savo klientams, bet ir visuomenei“, – sako Klaus-Anders Nysteen, „Lindorff Group“ generalinis direktorius.

Pasak jo, „Lindorff Group“ ir toliau tęs įvairių funkcijų perkėlimą iš kitų šalių į paslaugų centrą Vilniuje. Čia bus kuriamos naujos pareigybės darbuotojams, kurie specializuojasi rizikos valdymo, verslo analitikos, finansų, apskaitos, personalo valdymo ir kitose srityse. Bus siekiama, kad Lietuvos sostinėje įkurtas paslaugų centras taptų kompetencijų centru.

„Ką tik buvo pasirašyta sutartis su 100-uoju „Lindorff Business Services“ darbuotoju. Planuojame, kad per ateinančius kelerius metus paslaugų centras toliau plėsis, jame dirbančių įvairių sričių specialistų skaičius turi potencialo augti bent iki 400. 20 proc. jų bus itin aukštos kvalifikacijos. Paslaugų centro darbuotojai aptarnaus bendrovės klientus Skandinavijos ir Vakarų Europos šalyse“, – sako Sigutė Seemann, „Lindorff Business Services“ generalinė direktorė.

Vienas pagrindinių veiksnių, nulėmusių „Lindorff Group“ sprendimą įkurti paslaugų centrą Vilniuje buvo būtent aktyvūs, į rezultatą orientuoti, aukštos kvalifikacijos darbuotojai, mokantys reikalingas užsienio kalbas, ir galimybė tokių darbuotojų rasti ateityje. Bendrovė yra įdarbinusi ne vieną darbuotoją vos tik šiam baigus studijas, taip siekdama padėti jauniems specialistams pradėti karjerą.

Pasak S. Seemann „Lindorff Business Services“ yra užmezgusi glaudžius ryšius su ISM Vadybos ir ekonomikos universitetu, taip pat plečia bendradarbiavimą su Vilniaus, Vytauto Didžiojo bei kitais universitetais ir kolegijomis. Paslaugų centras planuoja finansuoti aukštojo mokslo iniciatyvas, paskatinsiančias technologijų ir inovacijų vystymąsi Lietuvoje. Ir toliau ketinama steigti specialias stipendijas, finansuoti studijų programas, organizuoti praktinius studentų mokymus tiek Lietuvoje tiek užsienyje.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.