Alytus prašo geležinkelio į Vilnių

Alytaus regiono politikų

Alytus nori, kad geležinkelis eitų per Varėną, o ne kaip dabar – einanti per Šeštokus Lazdijų rajone, Marijampolę, Kauną.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Alytus nori, kad geležinkelis eitų per Varėną, o ne kaip dabar – einanti per Šeštokus Lazdijų rajone, Marijampolę, Kauną.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 24, 2015, 8:51 AM, atnaujinta Oct 14, 2017, 6:07 AM

Alytus siekia, kad linija eitų per Varėną, o ne kaip dabar – einanti per Šeštokus Lazdijų rajone, Marijampolę, Kauną. V.Grigaravičius teigė, kad kol kas geležinkelis Alytus-Varėna- Vilnius tėra idėja, tačiau ji numatyta tiek Alytaus miesto, tiek Alytaus rajono bendruosiuose planuose.

„Daug kas priklauso nuo savivaldybių vadovų, kaip jiems pavyks įtikinti tiek „Lietuvos geležinkelius“, tiek ir šalies politikus, kad toks geležinkelis iš tiesų yra reikalingas“, – sakė susisiekimo viceministras Algis Žvaliauskas.

Jo teigimu, rengiant tokius projektus pirmiausia turėtų būti atlikta galimybių studija, apskaičiuota, kiek idėjos įgyvendinimas gali kainuoti, kiek toks projektas atsipirktų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.