Vilniaus oro uoste vėl veikia vaistinė

Vilniaus oro uoste ketvirtadienį pradėjo veikti Šv. Kristoforo vaistinė. Keleiviai

Keleiviai galės įsigyti vaistų.
Keleiviai galės įsigyti vaistų.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 12, 2015, 12:49 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 6:16 PM

„Ankstesniais metais sostinės oro uoste vaistinė yra veikusi, tad smagu, kad jos paslaugomis keleiviai galės vėl naudotis. Prieš skrydį ne vienas prisimena pamiršęs apsirūpinti kelionėje galėsiančių prireikti medikamentų ar kitų priemonių, kurių ir nuo šiol galės įsigyti vietoje,“ – sako Lietuvos oro uostų komunikacijos vadovė Indrė Baltrušaitienė.

Šv. Kristoforo vaistinė farmacines paslaugas teikia nuo 1998 metų ir per 17 veiklos metų užsitarnavo stiprios ir patikimos vaistinės reputaciją. Tai vaistinė, kurioje klientai ne aptarnaujami, o jais rūpinamasi.

„Kiekvienas klientas mūsų vaistinėje yra išskirtinis. Tik nuoširdžiai bendraujant galima išsiaiškinti ir atsižvelgti į jų poreikius, drąsiai priimti įsipareigojimus ir tobulinti paslaugas. Vaistinės personalas paslaugus, draugiškas, dėmesingas ir kvalifikuotas – lietuvių, anglų arba rusų kalbomis pakonsultuos kiekvieną keleivį ir padės jam išsirinkti vaistus ar kosmetiką, kad kelionė ir atostogos būtų patogios ir kokybiškos“ – teigė farmacinės veiklos vadovė Daiva Nedzveckienė.

Vaistinė Vilniaus oro uoste veiks nuo 7.00 iki 21.00 valandos. Patogios darbo valandos ir savitarnos skyriuje esantis platus medicininių prekių, higienos, burnos ir kūdikių priežiūros priemonių asortimentas sutaupys laiko skubantiems. Keleiviams suteikiama galimybė įsigyti patogias kelionines produktų pakuotes.

Vilniaus oro uostas priklauso tris oro vartus Vilniuje, Kaune ir Palangoje jungiančiam Lietuvos oro uostų tinklui. Per 2014 metus jie aptarnavo 3,8 milijono keleivių. Šiuo metu iš Lietuvos oro uostų 17 aviakompanijų reguliariai skraido 67 kryptimis į 54 miestus Europoje ir už jos ribų, o šalies pasiekiamumą dar labiau didina daugiau nei 6 užsakomųjų skrydžių bendrovės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.