Puota „Vikondoje“ iš posto išvertė laikinąjį Kauno VMI vadovą

Valstybinė mokesčių inspekcija prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos (VMI), informuoja, kad Kauno apskrities valstybinei mokesčių inspekcijai nuo pirmadienio laikinai vadovauja Judita Stankienė – Kauno AVMI Mokestinių prievolių departamento direktorė.

G. Muznikas teigė, kad švenėje dalyvavo savo atostogų metų kaip privatus asmuo.<br>Bendrovės nuotr.
G. Muznikas teigė, kad švenėje dalyvavo savo atostogų metų kaip privatus asmuo.<br>Bendrovės nuotr.
D.Umbraso nuotr.
D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-11-16 09:13, atnaujinta 2017-10-04 07:33

Buvęs laikinas vadovas viršininko pavaduotojas G. Muznikas savo noru pasitraukė iš šių pareigų, jam pavesta kuruoti institucijos veiklos sritis, nesusijusias su mokesčių mokėtojų kontrole.

„Gerbiame Kauno AVMI viršininko pavaduotojo G. Muzniko apsisprendimą pasitraukti iš laikinojo vadovo pareigų, visuomenėje kilus klausimams dėl jo apsilankymo privataus subjekto šventėje. Šis sprendimas galėtų būti pavyzdinis visiems tarnautojams“, – pažymi VMI prie FM viršininkas D. Bradauskas, pažymėdamas, kad bet kuriuo atveju tarnautojo veikla bus ištirta.

lrytas.lt primena, kad po mokestinių patikrinimų su „Vikonda“ koncernu susijusioms įmonėms – Kauno apskrities Valstybinės mokesčių inspekcijos vadovas G. Muznikas dalyvavo koncerno 25-ojo jubiliejinio gimtadienio šventėje.

Vikondos“ šventė vyko šeštadienį, rugpjūčio 1-ąją. G. Muznikas teigė, kad švenėje dalyvavo savo atostogų metų kaip privatus asmuo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.