Mažeikių „Universe group“ įsitvirtina Norvegijoje

Mažeikių traktorinių priekabų ir

Įmonė siekia įsitvirtinti pigesnių priekabų segmente, kurios būtų skirtos smulkiems ūkiams, mažiems naudotojams.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Įmonė siekia įsitvirtinti pigesnių priekabų segmente, kurios būtų skirtos smulkiems ūkiams, mažiems naudotojams.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-21 08:17, atnaujinta 2017-06-01 03:17

„Universe group“ vadovas Rimvidas Čerkauskas sako, kad verslo sėkmę lemia keletas aplinkybių. Viena jų – stiprus vietos partneris. Šiemet su partneriu apjungti prekės ženklai, „Universe group“ turi specialiai Norvegijai skirtų prekės ženklų. Kaip ir pernai, taip ir šiemet, planuojama Norvegijoje parduoti virš 120 priekabų. Pasak R.Čerkausko, šiemet nutarta patiems imtis pardavimo.

Įmonė siekia įsitvirtinti pigesnių priekabų segmente, kurios būtų skirtos smulkiems ūkiams, mažiems naudotojams, tinkamesnės tiek pagal kainą, tiek pagal komplektavimą – jau pradėta gaminti prototipus, kurie netrukus bus išsiųsti bandymams į į Norvegiją. Gaminius iš pigesnio segmento ketinama siūlyti ne tik norvegams ir švedams, bet ir lietuviams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.